zeto Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 LUDZIE JUZ ZALAPALEM CO MNIEJ WIENCEJ DO CZEGO W GM SLUZY ALE MAM PYTANIA 1.JAK MENU ZROBIC I GDZIE JE DODAC :boxed: 2.JAK ZROBIC ,,BOHATERA'' GRY? :crying: 3.JAK ZROBIC POTWORA KTORY JAK MNIE DOTKNIE TO ZGINE :angry: 4.JAK ZROBIC RZEBY DALO SIE ISC TYLKO PODRODZE (NA SKALE) TAK JA W MARIO :lol2: 5.JAK ZROBIC LICZNIK RZYC PUNKTOW ITP. 6.JAK ZROBIC SKROTY CZYLI RZE NP.WCHODZE W DZIURE TO MNIE DO INNA PLANSZA PRZENOSI CZEKAM NA ODP :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 :| 90% pytań już w tym i poprzednim tygodniu było zadawanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 z tych pytań to mi się zdaje że nie jarzysz nic... ale to tylko moje spostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 powtarzam ostatni raz! NAUCZ SIE PISAĆ TEMATY! Może nie jestem moderatorem ale moge ci załatwić ban na tydzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Ja zaraz wszystkim zrobię ban na 7 dni :] Odpowiedzi na te pytania znajdziesz www.gamemaker.nl w dziale tutorials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 gnysek on 2 dni temu tym samym stylem pytał się o to samo... Tyle że któryś mod to poprawiał... Daliśmy mu tam wszystko czego potrzebował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały_wilk Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Rany julek!* Powiedźcie, że to jakaś podpucha bo zwątpię... Mówić takiemu o przeszukaniu strony/forum/przykładów/innych stron i pisowni...Gnysek, weź go nie banuj, chłopak robi postępy ( po którymś tam kolejnym poście użytkowników w jego ostatnim temacie [ czyt. wyperswadowaniu czemu trzeba zaczynać od podstaw a nie od mmorpg-a] najwyraźniej dał się przekonać ) - chłopak robi postępy! //wyłączyć ironię// * wersja scenzurowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 zgadzam się z białym wilkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Któryś mod nie popełni tego samego błędu. Zamykam temat. Później skasuje. Zeto dostaje warna wiadomo za co. Pieter6, dlaczego czytając Twoje poprzednie posty odczuwam sprzeczność ich treści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi