Xedom Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Już za kilka godzin kolejna edycja Ludum Dare, konkretniej #26! Bierzecie udział, czy niekoniecznie? ;) Ja tym razem próbuję zrobić coś w C++ (SFML 2.0), GML jest fe ._. Chociaż pewnie nic z tego nie wyjdzie - będzie fajnie ^_^oficjalna strona, klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 TIP: If you see a message above about not being logged in, and you are logged in Best tip eva xD Edit: Zaraz źle przeczytałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 I'M IN! Gl;HF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jestem chory, pijany i siedzę ze znajomymi na Mumble. JAM! P.S. Temat mi nie pasuje. P.S.S. Mam muzyka. P.S.S.S. Mam gotowy silnik, został mi level design i ogółem design tj cała grafika. P.S.S.S.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Random Objects Smash Jak to zwykle bywa, czasu miałem o wiele mniej niż przewidywałem, stąd też zamiast pełnoprawnej gry wyszło takie... coś. Z komentarzy wynika, że ludziom podoba się stylistyka i gameplay, więć być może wezmę się za zrobienie z tego czegoś sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No to chyba pora na moją pracę: LD26 (Jak zwykle kontrowersyjny temat!) W linku możecie przeczytać że sparowałem się z 13-latkiem który zrobił mi dźwięki, i może niedługo pojawi się na naszym forum. Warto wspomnieć że dopiero dziś wyleczyłem chorobę. W szkole była epidemia Różyczki, ale ja Różyczkę już miałem. (Spojler: Ma się ją raz w życiu!) No cóż grę zrobiłem, i jestem z niej zadowolony (w przeciwieństwie do ostatniego LD)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nasze dzieło. Szczerze nie jestem specjalnie zadowolony, poziomy zrobiliśmy w ciągu ostatnich 4h tylko po to, żeby były :I Pierwszy raz robiliśmy grę w C++, do tego od zera, więc w sumie nie jestem zaskoczony, że nie wyszło ._. Całość jest prostą platformówką, kierujemy się do wyjścia zbierając monety. Korci mnie, żeby zrobić wersję Post-Compo - lepsze plansze, więcej możliwości no i parę bugfixów, bo mogłoby być lepiej ;/ Anyways, do pobrania tutaj :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi