I am Żyd and Lewak Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jakie ma wymiary model gracza w Minecraft'cie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zacznijmy od tego ze modele 3D są bezwymiarowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No tak ale jeśli, założmy iż głowa ma wymiary 6. To ile ma tułów w porównaniu do głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie da sie tego określić, każdy program do grafiki 3D/silnik 3D ma inny sposób wymiarowania, chyba że chodzi o skin to możesz sam sprawdzić w np. paintcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jakie kolwiek wymiary byle były, dobrze proporcjonalne. może nawet być: tysiąc pięćset sto dziewięćset EDIT: Znalazłem coś. Załóżmy że sześcian w minecraft'cie ma 1metr. EDIT2: Znalazłem na devianartcie, tylko przetstuję czy jest zgodne. EDIT3: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No to skoro 1 sześcian ma 1m to postać ma 2. A moze to Ci pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dobra... czy ten model wygląda jak z minecraft'a? Czy może coś poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wysokość głowy chyba za niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A teraz? Podwyższyłem o 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Teraz chyba dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mi też się wydaje ,że dobrze. Ale lepiej by było jakbyś dał jakąś teksturkę ludzika z gry w oryginale i twojej wersji. Wtedy byłoby łatwiej porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi