Dawidsu Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 hahaha bardzo śmieszne... dry.gif zrób coś pożytecznego i się powieś!A będziesz miał wtedy, Pieter, taką ładną czarną wstęgę w avatarze, tyle że z napisem "Little Fish"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 znajac finezje i fantazje pietera, napisze to tym fontem co ja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Raczej nie tym... Napisał bym to bardziej zabawnym fontem i nie trzymał bym w avatarze tylko nad kiblem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 @UP: Ojjj to bylo ostre... Wracajac do tematu: Co bys zrobil gdybym zrobil taki sam program i wypuscil zrodla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 po pierwsze nie napisał byś takiego samego programu z podglądem itp. Albo zajęło by ci to dużo czasu, tak myślę po twoich ostatnich osiągach :P ale jak chcesz to próbuj a ja chyba tu wypuszczę źródło bo to wcale nie jest skomplikowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 po pierwsze nie napisał byś takiego samego programu z podglądem itp. Albo zajęło by ci to dużo czasu, tak myślę po twoich ostatnich osiągach :P ale jak chcesz to próbuj a ja chyba tu wypuszczę źródło bo to wcale nie jest skomplikowane :)Dlaczegoby nie napisał? Jeśli Ty coś umiesz, to nie znaczy, że inni nie umieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 napisałem po prostu że bez pomocy ciężko ci by było podgląd napisać. no chyba że znasz canvas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Lol taki podglad pisze sie ze 3 minuty xD Wystarczy ustawic zeby text z memo czy czego tam uzyles byl wyswietlany w drugim memo tylko do odczytu :] Potem kazde przejscie do nowej lini (#13 bodajze) zastepujesz kwadracikiem :] Cala filozofia :) i nie wiem po co sie tu canvasem bawic, chyba tylko po to zeby przyszpanowac znajomosci tworzenia grafiki w delphi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 :lol2: dobra nie będę się z tobą kłócił. Spadłem z krzesła. Czekam na twoje źródło potem porównamy je z moim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Właśnie, dajcie źródła, to sobie skompiluję pod Linuksa :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ale marmot po co ci cos takiego? Zeby miec status wieloliniowy w GG to umiesc poprostu kwadracik w miejscu przejscia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Wiem, ale nie chcecie mieć programu wieloplatformowego :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Mi to jest obojetne bo ja jakbym zrodla wypuscil to tylko po to zeby pokazac, ze to samo mozna zrobic innym sposobem :) Wiec to powinno raczej pietera interesowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 No właśnie, aplikacja wieloplatformowa, to zawsze uznanie w środowisku FLOSS :P . @post niżej: a co, ty nie dajesz w końcu :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 czekamy na źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 heh bardzo mi program pomaga :D 10/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 To ja też szybko zrobiłem program do statusu GG XD https://gmclan.org/up1_3_GGStatus.html Są dwa katalogi z gotowymi projektami do otwarcia w następujących IDE: - C# ( Microsoft Visual C# Express 2005, SharpDevelop ) - C++ ( Microsoft Visual C++ Express 2005 ) Wymagany jest .NET Framework. Finalne exeki są także zrobione - znajdują się w podkatalogach Release. Całość ogólnie odnosiła się wyklikania IDE i w zdarzaniu kliknięcia myszką na button wpisania w ciele metody dosłownie dwóch linijek :). Nic więcej nie trzeba było wklepać: (C#) String tekst = textBox1.Text.Replace( "\r", "" ); Clipboard.SetText( tekst ); (C++) String ^ tekst = this->textBox1->Text->Replace( "\r", "" ); Clipboard::SetText( tekst ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Wymagają .NET obie wersje :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Ano rzeczywiście. Nie mogę natywnie skompilować bo korzystam z Windows Forms z bibliotek .NET. XD Poprawiłem poprzedniego posta, bo z winapi nie mam zamiaru się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 hyhy. sciagac 40 mb frameworka zeby wlaczyc program 20k XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Nie 40MB, a 20MB. No i w Viscie jest już domyślnie. ;) Ten program nie jest do użytku codziennego, tylko do pokazania na podstawie źródeł "jakie to łatwe". Przynajmniej ja coś zrobiłem, a ty? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 ja za to robie generator styli css zgodne z css 2 ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 a co myślicie o programie sprawdzającym ukrywających się na liscię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 pelno juz takich XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 to będzie jeszcze jeden :P a co wolisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Napisz komunikator który nie wymaga rejestracji konta ;P Przydałoby mi się takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 jeżeli załatwisz mi serwer gdzie mogę exe mojego serwera dać to bardzo chętnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Napisz komunikator który nie wymaga rejestracji konta ;P Przydałoby mi się takie coś. Masz do wyboru dwie możliwości 1. Musiałbyś znać ip kogoś z kim chcesz gadać (Takie coś już powstało). 2. To byłaby jakiaś sieć P2P, po innych użytkownikach będzie szukał loginu xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Napisz komunikator który nie wymaga rejestracji konta ;P Przydałoby mi się takie coś.A potem spamować ludzi, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 było by dobre zabezpieczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi