Gibki Kaktus Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Mam pytanie, gdzie wrzucić(do jakiego folderu) bądź w jak w projekcie dodać dll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 //SORKA//najlepiej tam gdzie jest exe/gmk;) nie przeczytałem że to studio w studio sam nie ogarniam tego typu rzeczy ale na pewno tam gdzie exe, a w prajekcie chyba w głównym katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Nie, trzeba dać do included files, albo w katalog roboczy dla danej gry C:\Users\<username>\AppData\Local\<NazwaGry> - ale wybierz to pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Właśnie chodzi mi jak na razie o projekt. A skoro dałem temat w Game Maker Studio to chyba jasne że o Studio chodziło :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Przepraszam za duble, ale chciałem, żeby ktoś zauważył. Gnysek, tego katalogu roboczego nie mam, bo u mnie w ogóle nie ma tego Users, więc po prostu w katalogu nazwa.gmx mam założyć folder o nazwie 'included files' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Bo pewnie masz polską wersje Windowsa (jeśli tak to na dysku C:\ jest folder użytkownicy) albo masz WinXP (nie wiem jak jest z Vistą). Gnysek podał lokalizacje dla Win7. Możesz też użyć skrótu %appdata% w pasku folderu tam gdzie jest lokalizacja. W XP: C:\Document and Setting\<Nazwa użytkownika>\dane aplikacji\<dalej jest chyba Local> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Mam polskiego XP. Sprawdzałem w danych aplikacji i nie ma żadnego Local ani tego included files :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Bo te foldery są bodajże ukryte. Wpisz w pasku adresu albo %appdata% w Uruchom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Included Files jest w Studio.... %APPDATA% to skrót do Roaming, Local jest o folder wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi