Trzynasty Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 http://wiki.yoyogames.com/index.php/Setup_...dio_for_Android jest gdzieś tego tłumaczenie? Kilku rzeczy nie rozumiem np: ustawienia w preference - o jaki name alias i password chodzi? Ale wolałbym całość łopatologicznie po polsku opisane Po przeniesieniu poprzedniego tematu chyba łatwo się domyślić, że następny dotyczący GMS powinien być w tym dziale, prawda? Warn - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Nie wiesz nawet jak skonfigurować SDK? Jaką masz wersję, mam nadzieję że nie wybuliłeś tyle kasy w ciemno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 czego wersję? andka 2.3.7 bo miałem 2.1 ale piszę że nie ogarnia jej studio i wgrałem 2.3. uzjel to po co 2 działy? przecież to pytanie dotyczy nie gm studio tylko tłumaczenia części jego instrukcji. nie wiem gdzie co wsadzać końcu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Musisz pobrać SDK, co do haseł, to na razie ich nie potrzebujesz - to opcja dla deweloperów z Play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 sdk pobrałem i co dalej? instaluje włączam debug i niezrozumiałem ma być traktowany jako pamięć czy jako telefon? i co dalej żeby uruchomić i co tam w proporties wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Zainstaluj odpowiednie SDK, podłącz telefon kablem, ustaw zmienne środowiskowe, zeby GM mógł działać, sprawdź czy GM wykrywa SDK i odpal grę na telefonie (zmień na Androida w IDE). Całą instrukcję masz, mam wrażenie, że patrzysz tylko na obrazki a nie czytasz, a jak nie znasz angielskiego, to najwyższa pora się nauczyć - zabierasz sie za rzeczy które najprostrze nie są i wymagają pewnej wiedzy. Jak jej nie masz, nie startuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ty zawsze swoją odpowiedzią wywołujesz kolejne pytanie - naprawdę mam wrażenie że nabijasz posty :P co do tematu, jakie zmienne środowiskowe? @edit może zrób na ten temat artykuł :P @edit2 rozpakowałem sdk, klikam na manager i nic - wyskakuje dosowe okno i znika. mam win 8 enterprise x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Translator od google tłumaczy tą stronę w takim stopniu, że można coś zrozumieć. (imo łatwiej jest czytać po angielsku. wystarczy znać język na poziomie gimnazjum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ale chodzi o szczógłóy bo rozumiem co 2 słowo, ale akurat kluczowych nie rozumiem. jak sdk w ogóle instalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 To weź słownik i kluczowe słowa przetłumacz. Co do instalacji SDK, to musisz dodać do systemowej ścieżki PATH adres do folderu tools z twojego SDK (tam, gdzie jest ADB) - chociaż nie wiem czy nowa wersja SDK sama tego nie robi - nie mniej jak odpalisz CMD i wpiszesz adb to nie powinie wystąpić błąd, że nieznane polecenie. A reszta wg. tego co na wiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi