Maximal Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Pieter, ale to był list do redakcji. Poza tym dawniej nie było takich programów, chyba, źe mówić o AMOS i STOS, ale to zupełnie inna półka, inna klasa programów ^^ . BTW. Pamięta ktoś jeszcze gazetkę Cyber Mycha i ich dział, gdzie dzieciaki dawały swoje dane osobowe, bo chciały się z kimś zapoznać :P ? Kiedyś kupiłem jeden numer... i sie posikałem ze śmiechu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Cyber Mycha to pismo dla przeczkolaków jak "Ciuchcia" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Cyber Mycha to pismo dla przeczkolaków jak "Ciuchcia" :P Hm, gdzieś wyczytałem że w którymś numerze był news o... Duke Nukem Forever. Iście adekwatne do wieku czytelników. :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 xD :P Do sądu ich! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Hm, gdzieś wyczytałem że w którymś numerze był news o... Duke Nukem Forever. Iście adekwatne do wieku czytelników. :f To ciekawe, bo gazeta propaguje podobno tylko "gry bez przemocy" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Musze to sprawdzić. Zna ktoś adres tej strony (chodzi mi o www)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Może www.cybermycha.pl ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 xD zaraz sprawdze coś i edytuje... EDIT: Gry bez przemocy czyli herosy 5 xD bez wątpliwości moge potwierdzić że "Cyber Mycha" nie uznaje zasady "tylko gry bez przemocy"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 powtorze: cda sux.. kolesie probuja byc na sile smieszni, sa prymitywni i glupi, recenzje to badziew, ktory co drugi raz absolutnie nie zgadza sie z rzeczywistoscia.. spojz na to krytycznie patryslaw - kup kilka pism z danego miesiaca i przeczytaj w nich np recenzje tej samej gry, po czym zajzyj do netu na recki. (polecam porownanie na linii cda - click - play - gamespot.com - gry.wp.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Zgadzam się z LittleFish. A cena 20 zł za taki badziew to stanowcza przesada! @LittleFish: brakuje ci avatara i obrazka w sygnaturze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 co do listu pan Margines sie wypowie : po części ma koleś racje.GM jest dobry,ale jest powolny i 'skomplikowane' pliki niesamowicie dużo ważą.Dobra gra/program jest zrobiona tak,żeby nie przeciążała procesora na głupoty,które można zamienic na coś szybszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 co do listu pan Margines sie wypowie : po części ma koleś racje.GM jest dobry,ale jest powolny i 'skomplikowane' pliki niesamowicie dużo ważą.Dobra gra/program jest zrobiona tak,żeby nie przeciążała procesora na głupoty,które można zamienic na coś szybszego... Tu masz rację, pod tym względem GM jest słaby :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 a ja tam wole gm :P EDIT: Miejmy nadzieje że to się zmieni w przyszłości xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 GM jest mało przyszłościowe ;p . Bo co, pójdziecie na studia informatyczne, zapytają się ciebie jaki język programowania znasz i ty powiesz GML ;P ? Śmiech na całą salę :) . Lepiej się uczyć języków bardziej przyszłościowych jak Java, C++, C#, PHP, ew. D, a GM to tylko hobbystycznie traktować :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 raczej Pascal + c ,bo takich ludzi właśnie potrzebują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A czy ja mówie że korzystam z gml jako z języka programowania? Interesuje sie delphim i udało mi się zrobić kilka fajnych programów do gier z enginem quake 3 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Pascal to przestarzały język i nadaje się moim zdaniem tylko do nauki podstaw algorytmiki i korzystania z takich dobrodziejstw jak zmienne, tablice i stringi ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Pascal to przestarzały język i nadaje się moim zdaniem tylko do nauki podstaw algorytmiki i korzystania z takich dobrodziejstw jak zmienne, tablice i stringi ;p .A kysz zboczeńcu! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Tak jest. Pascala nikt już nie potrzebuje w pracy. Pascal is dead. http://wlodarek.com/komercha/ranking/ powtorze: cda sux.. kolesie probuja byc na sile smieszni, sa prymitywni i glupi, recenzje to badziew, ktory co drugi raz absolutnie nie zgadza sie z rzeczywistoscia.. spojz na to krytycznie patryslaw - kup kilka pism z danego miesiaca i przeczytaj w nich np recenzje tej samej gry, po czym zajzyj do netu na recki. (polecam porownanie na linii cda - click - play - gamespot.com - gry.wp.pl)Demonizujesz. Jak parę lat temu kupowałem gazety, to CDA miało najlepsze i najciekawsze recenzje, które w moim osobistym rankingu plasowały się zaraz za TOP SECRET (ten który padł w roku 1996, a nie nowe wydanie) oraz na równi ze starym SECRET SERVICE. Przy CDA takie czasopisma jak Reset, Gambler, IO czy ŚGK to były dopiero żenujące. :] Po prostu są najlepsi w swoim fachu, zobacz ile czasu działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Co wy gadacie, CDA ma właśnie fajne recki. W szczególności recki EGM'a, elda no i iwana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Smuggler na prezydenta!!!!! A czy on istnieje /??? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A ja powiem to kolejny raz: CDA SUX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 To, czy CDA suxx, czy CDA jest fajne, to kwestia waszego gustu. :] Mi się osobiście podoba, kupuję je po to, żeby czytać, a nie korzystać z zawartości DVDków, które dają. I nie wgadujcie mi, że "trzeba płacić aż 20zł!", bo CDA staniało do 15zł. Od września wzeszłego roku. Co do tematu: Smuggler uważa, że lepiej jest zrobić prymitywną grę, niż po raz 7 przejść jakąś grę. A w dziale Freeware niemal co miesiąc ukazują się gry zrobione w takich programach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Po co nadwyrężać nogi idąc do kiostu i marnować kase na taki badziew. Wystarczy że w google poszukasz i masz... No chyba że lubisz obrazki i screeny które dają w CDA. <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A ja uważam, że lepiej się pofatygować, ty antyfanie jeden. :] Szukaj sobie w googlach tego, co chcesz. CDA jest lepsze dla oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A rób sobie co ci się podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 cda to syf chyba,że są pełne wersie jakiś odlotowych gierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 nawet gry dają do pupy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 To co mają Ci dawać nówki? Chyba że będziesz płacił 150 zł za gazete to Ci dadzą. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Je tam. Temat bez dna. O czym tu gadać zawsze będą antyfani. Sam CDA szanuje, bo kolesie robią kawał dobrej roboty, ale zrezygnowałem z kupowania bo gry już mnie tak nie pociągają (bez skojarzeń). Obecnie kolekcjonuje Nową Fantastyke - to jest coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi