Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A czy ja się łapie na kultowego członka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Możesz być kultowym członkiem wielkiego ciała pod nazwą gmclan jak się inni zgodzą :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Phariseus odezwij sie do mnie na GG ( nie mam dawnej listy kontaktow ). Ale ciekawie mnie to gdzie sie podzial Piotr bo jego odejscie mnie ominelo chyba :) Aha Ranmus zmien swoj nick w dziale Redakcja :P PS. Mam pytanie jak moge zmienic napis pod moim avatarem ?? *Advanced Member* :) prosze o PM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Raczej tego napisu nie zmienisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No ale niektorzy maja zmieniony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Bo to od iluś postów się da ;p . Ranmus wie więcej xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Od 250 postów można. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No to zaczynamy pisać. Brakuje mi jeszcze jakiejś 100. w 2 tygodnie to nadrobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 w 2 tygodnie to ja moge miec wiecej ale mi sie nie chce pisac i spamowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 spamować to ja nie bede :P Ale pisać i pomagać mi się chce. Zaczyna sie nauka i teraz nie bede mial tyle czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Hm... mój numerek... 353 :) Chyba się nie zaliczam do "elity", ale i tak siedzie tu całkiem długo =D Pamiętam, kiedy pierwszy raz tu trafiłem - GMClan był inny niż teraz, bardziej mi się podobał ;) Pieter: podpisy są od 500 postów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 podpisy są od 500 postów To bakuje mi tylko 190 :) Kurde Valhalla :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 To bakuje mi tylko 190 :) Kurde Valhalla :P. Może wystąpimy do Ranmusa z prośbą o doliczenie postów z Valhalli do licznika?:P Miałbym ponad tysiąc ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 O dobre to będzie ponad 500 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jakby się liczyły posty z Valhalla, to miałbym już z ok. 5000 postów ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jakby się liczyły posty z Valhalla, to miałbym już z ok. 5000 postów ^^ . Raczej 3000 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No szkoda że tu sie posty nie naliczają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ooo też mam dobry numer -130 . Ale gdyby patrzyć na mój wczesnieejszy loigin zanim miałem neta - klusek to jestem 69 (fajna liczba) Pamiętam początek był spoko. Pierwszy raz dałem o sobie znać w temacie mało gier , i wtedy złożyłem obietnice stwrzenia Wspaniałej strategii .Ba ! Udało mi się dotzrzymać słowa i stworzyłemn niezłą gre. Niewiem czemu ale z tych początkowych wydarzen najbardziej utrwailiło mi się : - Jak Dawidsu mi pomógł z image_angle tzn w tamtej wersji tego nie bgyło , było image_single ( jeszcze jak byłem klusek) -Stworzenie gry Glutexa - (troche później) Wielki projekt gry manager online i cyrk z tym związany . hehe pamiętam jak szukałem nowego programisty . - Głupie rozmowy z Slyem (ale to raczej GG) Koniec. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Mhm, ja pamiętam jak Anaconda jako gość zareklamował swoją gierkę Wojna :] . A ja pamiętam jak ty strasznie spamowałeś. :D Razem z lionem. :P I ciągle pisałeś "tobie" po orzeczeniu mimo, że wszyscy ci to co chwilę to wypominali. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A ty Patrysław to masz odrazu taką nauczycielską pamięć ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ciekawe, czy pamiętacie ile gierek zaczęliśmy z Patrysławem, a nie skończyliśmy. :P Może tego lepiej nie rozpamiętywać. xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jak chyba wszyscy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ciekawe, czy pamiętacie ile gierek zaczęliśmy z Patrysławem, a nie skończyliśmy. :P Może tego lepiej nie rozpamiętywać. xPZ tego co pamiętam, na stronie BI jest całkiem sporo rozgrzebanych projektów :P Apropos gierek, pamiętacie VolleyBump Phiraseusa? Mam to cały czas na dysku i co trochę gram z botem albo z bratem, żeby się odprężyć :) Tak, ta gra ma "duszę" jak wszystkie stare gry... Teraz już takich nie robią :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A ja mam jeszcze słynny Battle autorstwa Phariseusa (wtedy Yaycasha). Gierka świetna i chodzi bez zarzutu pod Linuksem ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A czy ja się łapie na kultowego członka? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ech... Staruszki, staruszki. Mimo, ze nie naleze do elity(czyt. nie kultowy czlonek) to pamietam czasy starego GMCLANU (znaczy nie tego calkiem starego tylko troche starego) i poprzedniego forum. Wylamie sie. Ono nie bylo lepsze. Mam za straszne przezycia. Pamietam jak pisalem jakis temat i obserwowalem kto wchodzi. Jezli wchodzil BeWuO zaczynalem modlitwe. Potwornie sie balem, bo bylem jeszcze wiekszym nubkiem niz obecnie i wiekszosc moich postow nie nadawal sie na forum. Potem na nowym forum juz sie mniej wiecej nauczylem o co mozna pytac, a o co nie, ale BeWuO juz nie ma, wiec jest nudno bez tego dreszczyku emocji. Szkoda, ze tak rzadko sie ostatnio odzywa! Przeciez to jest dopiero Elita! Moze my, nowi urserzy zalozymy jakas grupe odmlodzenie, czy cos?! Rewolucja, rewolucja! EDIT: Z moich przezyc pamietam jeszcze jak Bruce probowal mi jakiegos trojana wcisnac i mowil, ze to program, ktory zmieni mi IP na staly. XD Bylem baaaardzo naiwny (a moze to nie ja ;p). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Taaa, ja pamiętam jak Bruce mi wcisnął jakiegoś trojana i mówił, że to Fruity Loops XD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 xD ale ćwiki hehe. Ja naszczęście nie miałem takich przeżyć z trojanami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Nie.Szkoda :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 :) Co to ma być? Warn. Proszę NIE ODPISYWAĆ. Za każdego kolejnego posta w tym temacie daję warna. Maximal to czemu nie zamkniecie tego tematu jak nie hcecie by w nim pisano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi