Bruce Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nie wiecie co sie dzieje ze starymi uzytkownikami GMClan :) Kiedys byl pamietam taki starszy pan co stworzyl takiego fjanego golfa?? Pamietacie?? A np. jakos nie widze postów P. Piotra :) -[PhariseuS]- - Slyszalem ze nie ma internetu A co z naszą Mif@ ?? Moze ktos jeszcze znikna ze starego GMClanu :) ps. Ciekawe co z Moho :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 > Nie mają czasu; > Ważniejsze sprawy; > Znudziła im się tematyka GM'a; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Zauważyłem że zniknęli w Piątek trzynastego... Może ktoś ich porwał. Albo odgadli hasła userów i używają ich kont do mayhemu. Ciekawe, gdyby jedenj osobie się udało coś takiego zrobić to społeczność GMClanu byłaby... pip... pip... pip... połączenie zerwane *~* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Znudzilo im sie :|. Wykorzystali nas i opuścili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Stary GMClan wymiatal :) Ci userzy z numerem uzytkownika od 1 do 100 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Znudziło im się... Ale ja ciągle jestem a mój numer użytkownika to 44 więc jestem z wami prawie od początku... Tak samo jak ty bruce (#25) EDIT: A Moho jeszcze się szfenda po forach. Ostatnio na moim użędował jako moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Post usunięty. Ja nadal jestem, a mam nr 3 xD ... chociaż tak naprawde to żadko się odzywam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dzięki. Nom ja też długo jestem ale nie odzywałem się troche bo porowadziłem konkurencyjne forum. Chodz teraz już nie jest żadną konkuręcją... www.gmc.go.pl to jego adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Hłe, załapałem się do 100. I jestem tu ponad 2 lata B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No i ja - 23, też jestem tu sporo czasu, praktycznie GMclan odwiedzam od października 2003 kiedy mi neta podłączyli, ale jeszcze kilka miesięcy wcześniej znajomy mi nagrał na płytę cały stary GMClan i gamemaker.nl (razem koło 350 mb :D ). I cały ten czas bawię się Game Makerem. I praktycznie od poczatku robię Farmera Frana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 To prace nad farmer franem szybko ci idą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Nu i wot, ja z moim numerkiem 21 wcale nie pop****em GMClanu - a neta już mam. Jednak nie liczcie na to że będę pisał 60 postów dziennie xD Tak jest, Vardi zniknął, Mif@ zniknął... no ale tak to jest, wykruszają się jedni, przychodzą inni. Kto pamięta jeszcze stare forum ten na prawdę wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No niestety ;( Ale pamiętam, że rzeczywiście kiedyś GM Clan był ciekawszy. A jaki mam numer uzytkownika to nie wiem :P EDIT: Jak widzę, to niezły ze mnie weteran, mam numer 17 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No, ja też się dziwię, że wytrwałem na tej stronie od początku nowej wersji ^^ . W końcu jestem 24 :] . EDIT: Phariseus a.ka. Yaycash :P , czyli prawie wszyscy którzy pisali w tym temacie wymiatają xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 smutniascie mi sie robi, zwlaszcza ze zagladam tu od wczesnych dwutysiecznoczwartych dat :< (w sensie, ze nie bylem zarejestrowany, ale czytalem co kto gada.) anyway ja tez wymiatam, jestem only one, ktory jest kul i ma nr wiekszy niz 100. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Nom dokladnie jak ja. Jestem tu juz 3 miechy i mam swietny numerek 1000 cos tam :) wiem ze mathhew kane ma o jeden numer uzytkownka wiecej ode mnie ze tak nie po polsku powiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 anyway ja tez wymiatam, jestem only one, ktory jest kul i ma nr wiekszy niz 100. xD Racja, tylko ty potrafisz nazwać siebie na forum Katolickim Uniwersytetem Lubelskim :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jedno co się nie zmieniło przez te wszystkie lata - avatar Ranmy :P Jakby ten avatar zmienił to by cała scena się rozpadła chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Pudło. Przecież kiedyś miałem innego avatara. Kto pamięta co to było? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Mam numer 152 :( I nie zaliczam się do fajnych userów GMC... jesteście fe xP Niektórzy się "wypalają", wiecie :P EDIT Ranma, na starym GMC czy na tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jakiś mangus, Ranma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A nie zmienila sie moze xywka? Ranma_man byl kiedys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A ja mam numerek 141. czy to znaczy że nie jestem klasycznym, legendarnym oldsqlowym użytkownikiem gmclanu? :( A nie zmienila sie moze xywka? Ranma_man byl kiedys? A no miał kiedyś. Ale zmienił ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Aha ranma sory za offtopic ale co z tym przykładem co ci dałem? Umieścisz go na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ranmus miał na avatarze taką mangową postać i takie sople bodajże wisiały od góry na tym avatarze :P . Poza tym, miał nicka Ranma_man xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ranma miał kiedyś w avatarze Ranme - postać z Anime i mangi o chyba tej samej nazwie. Stąd ta ksywka :D Zgadłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ja pamiętam też, że to postać z jakiegoś anime + nick Ranma_man :P Ah to były czasy, a kto pamięta kiedy Ranma_man, Choosen i Borek często odpowiadali, nawet na pytania takich noobków jak ja? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Mhm, ja pamiętam jak Anaconda jako gość zareklamował swoją gierkę Wojna :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jako gość? :/ Mi się zdaje, że tą grę która dużo później dostała swoją nazwę (którą chcieliście nazwać Ból wojny: Kryptonim Anaconda) pokazałem jako Anaconda. A jako gość pytałem się o powolne zatrzymywanie się obiektu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ale mi się wydaje, że przynajmniej zapowiedź dałeś jako niezarejestrowany ;p . Swoją drogą, szkoda, że już nie ma starego forum ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi