ALT Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dawno nie używałem gm'a i moja wiedza ubyła, więc się pytam. Czy po zainicjowaniu zmiennej w skrypcie (zakładce scripts) zostanie ona w obrębie skryptu czy będę mógł ją używać gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Z tego co pamiętam to tak, ale co za problem sprawdzić, 1 min roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zmienna zainicjowana w skrypcie zostaje już w obiekcie. Niektórzy tego używają do robienia funkcji które zwracają więcej wartości niż 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jeżeli chcesz żeby została usunięta możesz użyć var. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Deklaracja: var zmienna - sprawia, że zmienna zostanie usunięta po wyjściu ze skryptu zmienna - pozostaje w obiekcie, który wywołał skrypt A tak naprawdę przyszedłem tu powiedzieć, że regulamin forum zabrania nadawać nic nie mówiące tematy. Powinno być "Deklaracja zmiennej w skrypcie" czy coś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi