nomyzs Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam! Chcę kupić GM'a na oficjalnej stronie. Jest tam do wyboru kraj zamieszkania. Jeśli wybieram Polskę doliczany jest podatek, a jeśli na USA to jest bez. Dlatego mam pytanie, czy mogę wybrać jako USA? Czy będzie jakaś różnica oprócz tego VAT-u? Czy będę mógł zapłacić polską kartą? W jaki sposób wy go kupiliście? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Się kombinator znalazł. Kup normalnie jako PL i all masz z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 A ja też ciekaw jestem, bo trochę przepiłem pieniędzy i nie wiem czy mi starczy ;x Also, zamawiasz studio czy 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Z tego co pamiętam, ogone sprawdza kraj pochodzenia karty ;) Ale możesz próbować, może YYG nie ma wykupionej tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomyzs Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 A ja też ciekaw jestem, bo trochę przepiłem pieniędzy i nie wiem czy mi starczy ;x Also, zamawiasz studio czy 8? Studio Pro, kupiłem go w końcu normalnie na Polskę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi