PsichiX Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Heavy Bullet Pod tym adresem czeka na was moja nowa gra Heavy Bullet. Celem gry jest odbicie zakładnika. Bronie: karabin i granat Możliwość jechania Jeep'em. Ściągajcie i oceniajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dwa słowa: Za-trudne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 O_o torche bez sensu prawde powiedziawszy. Jakim sposobem można to przejść? Da się wogóle? Kto wpadł na tak beznadziejny pomysł żeby bohater padał od pierwszej kuli? PRzeciez to nie operation flashpoint... Udało mi się rozwalić 2 przeciwników. Za drugim razem.. Yeah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Nieda sie jeździć jeepem wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Za trudne. Ludzik pada po pierwszym strzale a przeciwnik wystrzeliwuje całą serie naraz. Sterowanie nie wygodne (przynajmniej dla mnie :) ). Po przegranej cofa odrazu do menu i zdarza mi się, że trzymam w tym czasie jakiś klawisz i mi się nie chcący gra wyłacza itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Popieram przedmówców: gra jest za trudna. Mi się udało zabić trzech przeciwników. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A mnie się nawet podoba. Fakt, że trochę za trudne, ale jest sposób, by przejść... ja już rozwaliłem kilka czołgów nawet. :D Ale mam pytanie: jak wygląda zakładnik. Jeśli jest niebieski i jak go najadę celownikiem, to ten ostatni zmienia kolor na biały, to go znalazłem. Tylko jeśli to on, to jakoś nie działa zaznaczanie... EDIT: Wybiłem wszystko na planszy! Chyba łącznie z zakładnikiem. :P DRUGI EDIT: He he! Przeszedłem! Teraz mam jakąś pustynną planszę. Zaznaczanie jednak działa. :P Gra jest chyba trochę niedopracowana, ale ciekawa. No i grafika średniawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 stad nazwa: HEAVY bullet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja zabiłem 4 i rozwaliłem czołg chyba XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Znalazłem buga: Gdy idziemy bokiem i rzucimy granat to on leci w tą stronę w którą idziemy a nie do celownika. Zrób w creacie Granata i jeśli naboje też tak działają do w nabojach też direction = point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y); Gra jest fajna bo długa, długa bo trudna, trudna bo za szybka, szybka bo szybkie postacie i reakcje. :P EDIT: Gdzie jest ta strefa bezpieczeństwa? PoZDRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Strefa bezpieczeństwa to helikopter, a co do bugu z granatem to następna wersja będzie poprawiona i będzie wybór poziomu trudności :P , a kasmilus mógłbyś napisać co to za błąd z jeep'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 1. BEZNADZIEJNE STEROWANIE!!!!!! 2. Za trudne bo źle zrobiony jest algorytm strzelania. 3. Co to za broń ręczna 30 strzałów/sek?? Przecież ten koleś by latał po całej mapie z taką zabawką:P Ps. Ja zabiłem 5 i tego tanka osłabiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Pisze unknown varieble active. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 1. BEZNADZIEJNE STEROWANIE!!!!!! "Mie się podobie!" Dobre jest, kierunkek strzelania i kierunkek chodzenia wskazujesz myszą. Ekonomicznie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jestem w drugim etapie :) Mam pytanie, jak się używa granatów? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 aby użyć granatów, należy przełączyć (mouse roller) broń na granaty i strzelać :P . jakie to proste, nie :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 aby użyć granatów, należy przełączyć (mouse roller) broń na granaty i strzelać :P . jakie to proste, nie :D ? Tak też myślałem, ale problem w tym, że zmiana broni mi nie działa :] Nie mógłbyś zrobić tego za pomocą klawiatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ok, czy są jeszcze jakieś pomysły do poprawki gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Przeciwnicy mogliby być wolniejsi, jeśli już ma się ginąć od jednego strzału, to niech pojedynki z AI będą 1 na 1 ew. 1 na 2. Nieciekawy początek-niech gra rozpoczyna się np: od przylotu helikopterem. To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ok, czy są jeszcze jakieś pomysły do poprawki gry?? AI wrogów :) Kiedy jesteśmy blisko ludzików (nie wiem jakim cudem widzą przez ściany ^^), zaczynają oni biegać kółko, próbując odnaleźć wyjście. Niezbyt im to wychodzi... ;) Czołgi natomiast poruszają się o wiele za szybko, no i można je łatwo wykiwać - wystarczy biegać w kółko. Czołg, niewiadomo dlaczego, robi dokładnie to samo i wykonując odpowiedni manerw taktyczny, można go wpakować na skałę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jeżeli chcesz, by ta gra była objawieniem na miarę WoW :P :lol: , to weź jeszcze wykorzystaj przykład "Pole Widzenia"-pojawił się taki ostatnio na gmclanie. Zrób, że jak AI zobaczy gracza, to zabijają zakładnika-i skrrrrradanka idealna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jeżeli chcesz, by ta gra była objawieniem na miarę WoW :P :lol: , to weź jeszcze wykorzystaj przykład "Pole Widzenia"-pojawił się taki ostatnio na gmclanie. Zrób, że jak AI zobaczy gracza, to zabijają zakładnika-i skrrrrradanka idealna :PRacja, z resztą co to za zakładnik którego nawet nie chcą zabić? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 jako priorytetową sprawę weź poprawienie wyjścia do menu, gdy giniesz-jak wspomniał london. Gdyby taki babol był np: z telewizją zniechęciłoby mnie to nawet gdyby w TV był Dzień Sądu Ostatecznego na żywo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nadal nie wiem gdzie jest helikopter. Uratowałem zakładnika chodziłem po całej mapie i nic. Grę można TYLKO trochę ułatwić, bo takie jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nadal nie wiem gdzie jest helikopter. Uratowałem zakładnika chodziłem po całej mapie i nic. Grę można TYLKO trochę ułatwić, bo takie jest fajne. To Ty sie nie zczaiłeś co trzeba zrobić dalej? :P W jaskini musisz otworzyć tajne przejście, używając komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 LOL a ja komputer rozwaliłem... ;) EDIT: Wygrałem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Fajna gra xD udało mi sie zabić 2 a 3 zabił mnie :D daje: 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Matthew: bez kompa też można. wystarczy rozwalić granatem skałe :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Jestem rambo: (okrzyk bojowy) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Trata Trata Trata (nie żyje:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandhi Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 GRa jest tak trudna że ąż ją chciałem przejść!! Ale udało mi się zabić tylko 2 wrogów!! To jest za trudne zrób cos z tym PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi