Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 U mnie nawet jeszcze choinka nierozpakowana, ale już wiem, że dostanę niezwykły prezent... monitor LCD i to jeszcze widescreen. Świetna wiadomość jak dla mnie, na LCD-kach znacznie ładniej, wyraźniej i bardziej szczegółowo wszystko wygląda w porównaniu z moim wysłużonym CRT-kiem. A wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Kłóciłbym się co do tego LCD, ale niech Ci będzie. :) Ja jak na razie pomarańcze i mandarynki, i to mi wystarcza... ale reszta TBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 ja to juz wczoraj dostałem :P -xbox 360 , ale microsoft to shit i tego badziewia nawet nie dotykam ( sprzedam chyba na allegro ) -Sony xperia j , slabe parametry ale fon nawet ujdzie -laptop , kiczowy nic na nim nie dziala -slodycze i kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 @Wojo -laptop , kiczowy nic na nim nie dziala Informatyk nawet z kiczu zrobi porządną maszynę Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 ja to juz wczoraj dostałem :P -xbox 360 , ale microsoft to shit i tego badziewia nawet nie dotykam ( sprzedam chyba na allegro ) -Sony xperia j , slabe parametry ale fon nawet ujdzie -laptop , kiczowy nic na nim nie dziala -slodycze i kasa No kurwa więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 :red_bandana: Co roku robię se jaja z takich tematów na innych forach. Dzisiaj wypadło na gmclan i jak widać łatwo was trollować. Chciałem napisać o iphonie i drogich słuchawkach ale możliwe ,że byście się pokapowali :P. Jeszcze nie spotkałem forum , na którym ludzie nie mieliby bólu pupy :D. Tak na serio to dostałem na razie słuchawki. Edit: Bym zapomniał. Wesołych Świąt Gmclany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tablet Pentagrama (Leci do reklamacji bo piórko nie działa) 25 gier planszowych w jednym Płytę Kabanosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 @Wojo Nie kłam, dostałeś AIDS Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nie byłem u twojej rodziny więc nie mogłem dostać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja sobie sam sprezentowałem zajeisty płaszcz i kartę graficzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Płytę "Nevermind" Nirvany i Kill 'em All Metalliki, oraz DVD z koncertem Metalliki, w sam raz na samotne święta, tak w tym roku wypadło :) Życzę wszystkim wesołych, oraz hucznego sylwka! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nie byłem u twojej rodziny więc nie mogłem dostać :) Nie zastanawiałeś się czemu cię tyłek boli? :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tablet Pentagrama (Leci do reklamacji bo piórko nie działa) 25 gier planszowych w jednym Płytę Kabanosa pentagramy ogolnie kiczowate, moj np. ma zacinajace sie piorko (tj jest nad powierzchnia rysowania a i tak ciagnie linie) ja farcry 3, myszka i webshows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nie zastanawiałeś się czemu cię tyłek boli? :D Fervi Czyli twoja rodzina sprezentowała mi nie zapowiedzianą wizytę. Widziałem coś w monitoringu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 100zł, teraz mam dylemat jakie gry ze Steama kupić :P EDIT: Teraz 90zł i Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jestem lepszy! Jestem lepszy! 110zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja 100 zł i czekoladę, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 a, nie wspomnialem ze webshows z dedykacja :3 (a tak serio to celowo nie powiedzialem zeby poswiecic na to osobny post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Pics or didn't happend! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Oprócz monitora: - jakieś "saszetki ocieplające" na dłonie i palce u nóg (??) - kubek podróżny - dezodorant i żel pod prysznic - plecak "15-litrowy" - pieniąąąądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jestem najlepszy: 150 zl XD Kinect sport 2 Cyrkiel ?! Zdrapke co wygralem 0 zl - rekord!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Pics or didn't happend! https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=401406 kupiłem sobie jeszcze Banner Saga pre-order oraz Chivalry: Medieval Warfare na Steamie, no i chyba z 500 zeta wydałem na RP w LoLu lol w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Tydzień przed gwiazdką kurtkę skórzaną jechałem wybrać coby metala miała przyodziać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Pics or didn't happend! https://gmclan.org/uploader/7618/webshows.png dla przypomnienia - ciagle jestem Fortkiem aka 4tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kiedyś myślałem, że Nikas sobie multi zrobił XD. Słodycze i 250 zł, na dodatek płyta Lindsey Stirling przyszła wczoraj. Postarali się z datą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 kasę, perfumy, elegancką koszulę + 100 do wyglądu, 3pak heinekena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 kasę, torbę na ramię, pendrive'a, film, książkę, kosmetyki x2, trochę ciuchów, zestaw ołówków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 kinder czekolade i : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 LionX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 LionX chyba nie zrozumiałem aluzji :P ale całkiem fajna ta nuta "Neon Skull - Coming back like the Undead" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi