getStringFromObject Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Tytuł: Bad Kitty Gatunek: zrecznosciowa/skradanka Opis: Jestes kotem i srasz w mieszkaniu. Download: http://www.ludumdare.com/compo/ludum-dare-...w&uid=15039 Rozmiar pliku: 7MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Brak, ale polacam odpalic sobie w tle to Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 O na bogów! Opis boski! Wieczorem zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 13220 ja się pytam leniu, czemu nie dodałeś muzyki tylko trzeba sobie puszczać ją z yt? śmieszny pomysł, fajny motyw że można nasrać na łóżko i za chwilę iść się pomiziać z właścicielem, słodki kuhwa kotecek xD 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Niestety to jedna z zasad LD, nie mozna dawac niczego czego nie jest sie autorem. A ta piosenka idealnie pasuje :P Nie tlumaczy to oczywiscie czemu nie dodalem efektow dzwiekowych - tak, tutaj akurat zawinilo moje lenistwo i to ze spedzilem zbyt duzo czasu rysujac tlo po czym obudzilem sie z reka w nocniku na 4h przed koncem compo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Fajna grafa. Ogólnie bardzo fajnie wyszło :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Niestety to jedna z zasad LD, nie mozna dawac niczego czego nie jest sie autorem. A ta piosenka idealnie pasuje :P Nie tlumaczy to oczywiscie czemu nie dodalem efektow dzwiekowych - tak, tutaj akurat zawinilo moje lenistwo i to ze spedzilem zbyt duzo czasu rysujac tlo po czym obudzilem sie z reka w nocniku na 4h przed koncem compo. a to zwracam honor co do muzyki, nie wiedziałem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ale mozesz w takim razie teraz dodac w GMCLANowej wersji tę muzykę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dodam jak będę robił wersję post compo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad_Wolf Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Fajne ale podmień kota na psa :) bo kot mi w domu nie narobi a pies podły i złośliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Fajne ale podmień kota na psa :) bo kot mi w domu nie narobi a pies podły i złośliwyJa już miałem taką opcje z kotem, nie bądź taki pewien ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 http://adventuretime.wikia.com/wiki/PHIL_FACE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 @up milion punktow dla Ciebie - nikt poza jedna znajoma tego nie zauwazyl wczesniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi