I am Lord Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Tytuł: Red vs Blue Gatunek: Minigierka Opis: Gra wzorowana na jednej z gier w Crash Bash, trzeba przejmować jak najwięcej pól. Wygrywa ta drużyna która po czasie 1:30 będzie miała ich najwięcej. Sterujemy strzałkami, nasza kulka to ta niebieska w czapce, startuje w lewym górnym rogu. Chciałem dorobić wybieranie postaci i jeszcze parę itemków do zbierania ale AI zajęło zbyt dużo czasu a i tak jest kiepawe :D Dlatego dla utrudnienia gracz ma głupsze boty. Postacie się od siebie trochę różnią prędkością. Czapka najwolniejsza, kapelusz rodeo najszybszy, a wizard średni. Download RedVsBlue Rozmiar pliku: 1.5MB Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 wkurza ze redy maja przewagę w szukaniu tych bonow, sa jakies poziomy? wylaczylem po 3 rundzie 2 wygrane 1 przegrana ciekawy jestem jak będzie druga gra wygladala, bo nie mam do czego porownac ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 RedVsBlue.gm81 w paczce jest zamierzony? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 RedVsBlue.gm81 w paczce jest zamierzony? :) Tak, możecie sobie porozkminać all :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ta runda jest trudna, obie gry są dobrze zrobione. Musze pozostac neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ta runda jest trudna, obie gry są dobrze zrobione. Musze pozostac neutralny. Gdyby był tryb multiplayer ta gra by wygrała. :/ A tak to nie wiem która jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ta runda jest trudna, obie gry są dobrze zrobione. Musze pozostac neutralny. Lol to jest proste, praktycznie 70% gier wygrywam. Dałem czerwonym lepsze boty od niebieskich bo jak były równe to wygrywałem 100% :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Lol to jest proste, praktycznie 70% gier wygrywam. Dałem czerwonym lepsze boty od niebieskich bo jak były równe to wygrywałem 100% :D Chodziło o twój pojedynek z sunflower, nie o odwieczną walkę Czerwonych z Niebieskimi. :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Wolę chyba tą grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Nie ten post wtedy zacytowałem. Miało to być do Elevatora. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi