Threef Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Gotowi na finał? Domyślam się że nie wszyscy będę mieli w święta całe 24 godziny na zrobienie gry, więc możemy zrobić cały tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Kto w finale Ja i Sheriff? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Nie wiem, czy coś ominąłem, czy co, ale nie powinno być teraz walki Huderlord vs Chell, następnie sunflower vs HuderLord i potem dopiero finał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Praca Chella wyglądała tak: OK, ja moze zbytnio nie zablysne moim planem bo 99% mam na kartce w kazdym razie rok blizej nieokreslony, ziemianie robia mechy na potege bo juz ich nie ogranicza technologia owych mechow uzywaja do podbijania innych planet caly smaczek gry ma polegac na mozliwosci zbudowania prawie jakiegokolwiek mecha z czesci zrobionych przez siebie badz sciagnietych z czegos w rodzaju steamowego workshopu mam nadzieje ze ogarne online, bo fajnie byloby nawalac sie z mechami-obroncami planet Pracę HuderLorda widać stronę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Aha, to jeszcze pozostaje pojedynek Sunflower vs HuderLord a potem finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ona poddała się walkowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Aha, to sorki, nie jestem w temacie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Spoko, ja też nie jestem. To było tak dawno... ale trzeba to zakończyć. :P No i klucz trzeba aktywować do 6.09.2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jak uda mi się sheriffa pokonać to komu kluczyk dasz bo ja mam GM8.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Myślałem nad tym i chyba dam Ci go do rozdysponowania. Dasz go komu chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A więc już po wszystkim! Zwycięzcą okazał się HuderLord któremu gratuluję! Przydałoby się napisać jakieś post mortem, ale nie jestem w stanie. Teraz wiemy że konkursy 1vs1 nie mają za bardzo sensu. :P Konkurs zabrał nam trzykrotnie więcej czasu niż zakładałem, wiele osób rezygnowało z pojedynków, ale powstało też wiele świetnych gier! Z mojej strony mogę powiedzieć że jestem zadowolony. Niedługo (za rok? dwa? :rolleyes: ) zrobię podsumowanie wszystkich gier. Dziękuję wszystkim za udział! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wykryłem błąd na samym spodzie w przegranych. Dwa razy napisane jest Cysior vs Boad :P Huderowi gratuluję, reszcie też. Wg mnie był to świetny konkurs i liczę na następne edycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Osobiście teraz jak się zbliżają wakacje i nie mam 125 zagrożeń jestem pewien że nie tylko ja ale i wielu nie-pracujących gmclanowiczów miałoby czas i nie musiałoby się poddawać. Zapewne jedynym warunkiem by była lepsza organizacja, aby wszystkie pojedynki danej rundy konkretnej drabiny działy się jednocześnie i miały te same terminy(ewentualnie cokolwiek innego co by przyspieszyło sprawę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Właśnie to że dogadywałem się z każdym kiedy mu pasuje i to że pojedynki niebyły w tym samym czasie pozwoliło wielu osobom na zajęcie się konkursem. Inaczej mielibyśmy jeszcze mniej gier. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Słusznie prawi! Polać mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Będzie w tym roku powtórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Chyba lepiej coś innego wymyślić. Pojedynki 1v1 słabo wyszły imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Lepsza opcją by było gdyby wszyscy jednocześnie robili gry o tej samej tematyce i co jakiś czas odpadałyby najgorsze. Albo taka serja powiedzmy 10 tematów, kto zbierze najwięcej punktów z tego wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Chyba lepiej coś innego wymyślić. Pojedynki 1v1 słabo wyszły imo. To zróbmy 2 vs 2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ciekawy pomysł losowo dobierane składy mogłbyby być śmieszne, ale też niektórzy by się w sumie zdenerwować mogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Odkopałem paczkę z wszystkimi grami wiec udostępniam. Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 O fajnie bo te wszystkie linki powygasały a chciałem sobie zobaczyć co tam robiłem xD Jakiś klucz jest potrzebny do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jakiś klucz jest potrzebny do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Nie umiem mega. Teraz powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie ma Symulatora Wolnego Piątku... Pewnie dlatego, że walkoverem wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Znalazłem parę gierek z Duela u siebie na dysku googla, to udostępnię: https://drive.google.com/drive/folders/0B-1...b3c?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ciekawa sprawa bo akurat wczoraj grzebalem w tym dziale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ooo wspomnienia wracają. Turniej był zacny, szkoda, że więcej takich nie ma... Dzięki Huder, bo pobrałem sobie parę gierek... Ogromna moja prośba jest taka, że jakby ktoś miał Wurmer, takie moje ala worms i liero to proszę żebyście podesłali, bo przydałoby mi się to jako baza nowego projektu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nie ma więcej bo poprzedni się nie skończył a wszystkim się znudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi