Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No to 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No i są wyniki! O 20:00 zaczynają pojedynek Piedro i Chell. Ktoś jeszcze chce jeszcze w tym tygodniu rozpocząć nowy pojedynek? Najbliższe pojedynki i zakładany czas ich trwania Pietrz vs Sheriff99 (OMG 7+ dni) I am vader vs Huderlord (7+ dni) Elevator vs Adriann (2-3 dni) karolo320 vs sunflower (7+ dni) Boad vs Uzjel (2-3 dni) Poza tym już za tydzień będzie grudzień. A to oznacza że nie ma możliwości rozegrać wszystkich pojedynków do końca roku. Więc chcę poznać wasze zdanie. Czy przedłużamy konkurs i rezygnujemy z możliwości wykorzystania upgrade z 8.1 do Studio? Ogółem chcę wiedzieć czy ktoś rozważa upgrade. Chociaż biorąc pod uwagę aktualną promocję to nie ma to sensu, :P ale może ktoś liczy na pieniążki pod choinkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Mi zależy na samym standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Raczej nie wywalisz 170 euro na steamowy dostep do androida jezeli jakims cudem wygram wiec jest mi wsio rowno czy bedzie 8.1 czy studio bo prawdopodobnie wespre nim znajomego zainteresowanego tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Uzjel, dziś jeszcze zaczynamy? Jak tak, to wybierz godzinę, ja się na każdą zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Windy? Beczny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tam nie mam nic przeciwko przedłużeniu. ^ ^' To jak, karolo, od tej soboty 6:00 AM do następnej soboty 6:00 AM? Żeby jeszcze była przestrzeń do zarywania nocy przed weekendem? :P ---EDIT--- Właściwie to nie miałabym nic przeciwko, żebyśmy zaczęli od zaraz, nadal z terminem do 6:00 AM w następną sobotę. Bo skoro może być 7+... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ciężko mi uwierzyć że wygrałem z uzjelem. (poddałeś się bo nie masz czasu?) Btw, dopiero teraz zalapalem ze tableka twierdzi ze najlepszy przegrany bedzie walczyc z najlepszym wygranym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ciężko mi uwierzyć że wygrałem z uzjelem.Czytając opinie nie byłem w stanie stwierdzić która gra jest lepsza. Zagrałem w grę Uzjela i spodobała mi się. Potem zagrałem w twoją grę i uznałem że lepiej nawiązałeś do tematu, poza tym że gra jest bardzo fajna! Btw, dopiero teraz zalapalem ze tableka twierdzi ze najlepszy przegrany bedzie walczyc z najlepszym wygranym.Tak, a przegrany z półfinału ma szansę odegrać się w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja z przyczyny barku czasu muszę zrezygnować z dalszej rywalizacji. Nie poświęciłem na projekt tyle czasu ile bym chciał więc nie wyszedł taki jaki być powinien. Temat windy też jest mój ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A myślałem że dodał go Elevator! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgadzam się :) od soboty, albo od teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No to powodzenia z tematem "Reklama na pół strony ekranu"! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 O, mój temat który wymyśliłem gdy pierwszy raz wszedłem na twoją stronę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Eh, trudny ten temat, zero pomysłów na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 prosze cie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zrób symulator hostingu CBA.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dlatego dałem wam 7 dni, 5 spędź na myśleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 temat z windami też trudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Platformówka polegająca na przeskakiwaniu pomiędzy windami, zręcznościówka polegająca na konieczności znalezienia jakiegoś rozwiązania po urwaniu się windy... Takie pomysły na szybko to są, da się z wind dużo wycisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To ja też rzucę pomysłem: Microsoft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Windy łatwe, co do reklamy to może to być np platformówka, a w tle cały czas jest jakaś reklama. Np jesteś gangsterem, chodzisz po mieście a za tobą jest cały czas tablica z reklamą adidasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja odpadam z tej rundy dodatkowej,niestety nie mam ostatnio czasu na robienie tych gier więc po co oddawać coś takiego jak poprzednia gra. Rezygnuje,dziekuję za współpracę.;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Trochę szkoda, a w takim razie dzięki za udział. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Huder jakis pomysl na termin? Bo mnie nie pasuje nigdy wiec wszystko jedno :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Nie będę miał jutro czasu :(, tzn. nie skończę gry. Przegrałem. Żegnam. Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie GMDuel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 wiekszosc nie skonczyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 @Pietrz kiedy walczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrz Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 @Sheriff99: 28 dopiero wrócę do Polski, wtedy możemy zacząć ustalać ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi