Uzjel Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Nie. Tak samo jak menu bym nie liczył. Chodzi o samą rozgrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No raczej że nie! Tu chyba dobrym przykładem będzie Fall Of. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Żebym ja wiedział czym jest fall of.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0&start=0 - one button multiplayer, notabene w wykonaniu Threefa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Z podkreśleniem multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ła, nareszcie wpadłem na pomysł na grę! Jestem genialny! :D "Dużo wody dla ochłody", oto wskazówka codo pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Przepraszam all :{. Jeśli jest taka możliwość proszę o przesunięcie terminu na wtorek 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jeśli twój przeciwnik się zgodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ledwo zacząłem grę bo studia mi czas zjadają..wtorek by mi tez uratował życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ok, środa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Do środy sie ogarnie..;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja również proszę o przedłużenie terminu o 24h, jak mój rywal się zgodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Piedro, wygrałeś. Oddaję walkowerem, nie miałem kiedy zrobić (prace domowe na wos, kocham was <3) :( Chyba, że ktoś chce zobaczyć dwudziestominutowe wypociny, ale w to wątpię. Przepraszam Was. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Piedro aby wygrać musi oddać grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Threef, mógłyś zaktualizować pierwszego posta, żeby zalinkować tematy do pojedynku Boada i Cysiora? Bo w sumie tutaj jakoś szczególnie dyskusji nie widziałam, a tak to wyglądało jakby nikt nic nie oddał czy co... ^^' W każdym razie już mi się ten GMDuel podoba. Póki co mam grę logiczną w wysokim stadium zaawansowania, przygodówkę z systemem dialogów takim jak w Final Fantasy i w dodatku jeszcze łatwo poszerzalnym o nowe funkcje i garść bardzo praktycznych funkcji, które mogę wielokrotnie wykorzystywać w innych projektach. W pewnym sensie już wygrałam GMD, co nie oznacza, że nie zamierzam walczyć dalej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 mam pokazać grę teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Byle przed północą. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Pokazuj, Piedro. :) Ja i tak już nic nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jest tylko jeden level; testowy. nie mozna umrzec, sterowanie z,x,s i strzałki. duzy blok nie działa. Dźwieki: Piedro Grafika: AwesomeZack, Assassannerr koopa mario v. 0.01 restart q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja również proszę o przedłużenie terminu o 24h, jak mój rywal się zgodzi ;) W razie co mówię, że się zgodziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Hmm... czyli na chwilę obecną na wynik czekają: - Adriann i Sheriff - I am vader i Uzjel - Huderlord i ja Poza tym walkowerem wygrali: Piedro i Boad (sądząc po tym, że Bedziom sam ogłosił swoją przegraną, a Cysior nie wysłał żadnego tematu od czasu jakiegoś). Ze znanych par pojedynki muszą teraz rozegrać: MXQ i karolo320 oraz Piedro i Chell. Zgadza się? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mówię tylko, ze jedyny termin, jaki mi pasuje, to ten pt-nd, ew -pn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ok może być w ten piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 LOL, ale mam bekę z waszego tematu. Może być od dziś 00:00 do niedzieli 21:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Wolałbym od jutra od 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Gra moja: link Gra Adriana: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 mxq mi umarł, co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Czekaj on mi chyba podawał GG. Jak nie pojawi się do czasu gdy poznamy twojego przeciwnika to odpadnie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 mój przeciwnik to mxq, tu leży problem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Chodzi o to że gdybyś wygrał pojedynek z MXQ to będziesz walczył z przegranym z pojedynku Huderlord vs sunflower. A ja ogłoszę jutro wyniki aktualnych pojedynków. Może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi