Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ech... szkoda. Twój pojedynek już się zaczął. Ale można było by zrobić pojedynek specjalny! Teraz 3 osoby są chętne więc można byłoby zrobić walkę o miejsce za propaganja'e. Poczekamy jeszcze na MXQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 A jak tam idzie innym uczestnikom? Konrad, Pietrzm, Adriann, Sunflower, Boad? :) Karolka i Wiadra nie pytam, bo za wczesnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 hymm..bardzo pasuje mi temat..szkoda że nie ma jeszcze jednego dnia bo może by coś fajnego z tego wyszło.a tak to zobaczymy ile zdążę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja Threefowi opisalem moje zamierzenia, a on na to, ze za duzo contentu a za malo czasu. :D I tak zdaze. Na razie robilem to, co mam, przez mniej niz 7h, a zostaly mi w sumie trzy albo cztery male levele do zrobienia i jeden duzy do dokonczenia i bedzie tyle. :) Btw. W tym momencie to ADHD Boy pasuje. :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 no to ja teraz moge dopiero w piatek wystartowac (chyba ze bede chory xD ) co Ty na to uzjel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Spowalniacie panowie..:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Kiedy Ci odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dokładana data, godzina i ja was zapisuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 czy ja także będę miał szanse dostać się do konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Gdyby ktoś był zainteresowany to będę przesiadywał teraz na pirc.pl na kanale #GMDuel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Mi idzie nieźle, temat fajny i przyjemny. Choć Adriann ma rację, jeden dzień, lub nawet o 12h więcej by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Threef, z tym walczeniem o miejsce za propaganja'e to super pomysł, jeśli coś to jestem chętny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Boad: w sumie to fakt, przydałaby się odrobina więcej czasu! A jeśli nie 24 czy 12h więcej, to może chociaż 6 godzin? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Threef, z tym walczeniem o miejsce za propaganja'e to super pomysł, jeśli coś to jestem chętny . Zgadzam się. Wyrażam swoja chęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja też, ja też D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Teraz się wszyscy obudzili:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To jak, dogadacie się jakoś w sprawie terminu? Na przykład, nie wiem, od najbliższej północy do ile-tam-wypadnie? ^^' (i właściwie, czy propa już zdecydował, że jednak nie bierze udziału? ^^') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 NIE MA WYDŁUŻANIA TERMINU, HURR DURR DOSTALIŚCIE 72H CZASU NA GRE TO ROBICIE 72H, NIE PO TO SKRÓCIŁEM SWOJĄ GRĘ ŻEBYŚCIE WY TERAZ MIELI DŁUŻEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 LOL Teraz na złość tobie rozważam przedłużenie im czasu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 mogę od jutra 10:00 To kiedy ta bitwa o wolne miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Korci mnie aby zrobić coś bekowego. :P Będziecie mieli czas w poniedziałek od 20:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie można trochę wcześniej? Ja też muszę mieć czas na ćwiczenia rehabilitacyjne. [EDIT]12:00 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 O 12:00 to ja jestem w szkole, i domyślam się że nie tylko ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 17:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tak jakby ktoś nie zauważył tematu: moja gra, czyli Day of War. Nicht schiessen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 propaganja zgodził się odstąpić miejsca. Pasuje wam dziś? Jak najwcześniej. 18, 19, 20, 21? Mamy mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ok 18:00 a ile czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Mi też 18:00 pasuje dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kurde..miałem nadzieję że Propa się jednak pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kurde .. Po 18 i cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi