Niety Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Chciałbym utworzyć amatorski team, składający się z: -Programistów(Max.2-3.Ktoś kto umiałby zrobić sam prostą platformówkę-RPG)//jedno miejsce zajmuję ja -Grafika/ów(Umiejętność robienia animacji)//Brak -"Muzyk"(Podstawowe dźwięki do gier)//Brak Dostępny pod numerem GG:43947460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Pokaż swoje umiejętności,bo bez tego raczej nikogo lepszego nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jeśli byś miał spore problemy ze znalezieniem kogoś do programowania, to ja zawsze chętny (umiejętności wciąż takie sobie, ale może do czegoś się komuś przydam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja zawsze jestem chętny jeśli chodzi o kodzenie :), ale jakie ty masz umiejętności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Do mnie też zawsze można walić śmiało jeśli chodzi o kodzenie bo z grafiką to jednak trzeba coś pokazać ale póki co jakieś place holdery się powstawia. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niety Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Sami programiści ;/ Niedługo kończę gierkę to wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Graficy też są, i to wielu dobrych, ale nikt nie ruszy dupy dla projektu w ciemno który prawdopodobnie nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 stary, nikt nie będzie z tobą pracował jeśli nic nie zaprezentowałeś fajnego i jesteś bez doświadczenia a raczej nic fajnego nie zrobiłeś, bo gdyby tak było to twój pierwszy post wyglądałby inaczej ;3 aczkolwiek nie zniechęcaj się i rób sam, w końcu każdy od czegoś zaczynał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Np paqoo albo bagniak tak sie nakrecaja i no widzisz ze nic z tego nie wychodzi :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Najlepiej mieć jednego programiste w teamie, który sam wszystko ogarnie. Nad kodem się praktycznie inaczej nie da pracować bo GM8 nie obsługuje systemu kontroli wersji (trzeba wysyłać cały projekt) a na Studio nie każdego stać,chyba że podzielić projekt i każdy by się zajmował innymi sprawami ale i tak w końcu wychodzi na to że jedna osoba musi to do kupy złożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A kto mówi o gm ? Ale takie drużyny programistów przez neta muszą być ciężkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Polecam zapoznać się z czymś takim jak Dropbox ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Polecam zapoznać się z czymś takim jak Dropbox ^^ Polecam się zapoznać z pojedynczym plikiem .gmk ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A kto mówi o gm ? Ale takie drużyny programistów przez neta muszą być ciężkie no wiesz, jesteśmy na największym polskim forum o gm, więc chodzi raczej o to, inaczej by coś napisał ten kto zaczął temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ehh zblaznilem sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 nie umiem robic muzyki, ale chętnie zajmę się rożnymi dzwiękami typu odgłosy mieczy, kopyt czy spiew ptakow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ktoś kto umiałby zrobić sam prostą platformówkę-RPG)//jedno miejsce zajmuję ja rozumiem że każdy programista w teamie robi inną grę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Nie, raczej chodzi o to, że autor tematu nie potrafi i szuka frajera, który się na czymkolwiek zna. Skąd ja to znam ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niety Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Przepraszam iż źle sformułowałem ten team, przykro mi że w ten sposób o mnie myślisz Sernat ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi