LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 witam nie zapytam się o nic nowego. Szukam jakiegoś taniego hosta ale w miarę dobrego i sprawdzonego do stron. Co polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 1&1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 linuxpl.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dzięki za szybką odpowiedzi jednak 1and1 oferuje 10 GB a to ma być na małą stronę linuxpl.com już lepiej trochę 2 GB jednak moja strona nie powinna przekroczyć 200mb a głównie zależy mi by nie było reklam, ani by się nie okazało że serwis zwija interes po 5 miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Może 000webhost.com Darmowy i bez reklam. Jak zależy Ci, żeby było płatne to możesz wykupić jakieś premium czy coś za 5$ za miesiąc bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Tylko z doświadczenia wiem że reklamy prędzej czy później na darmowej stronie wyskakują lub są zawodne a 5$ za miesiąc to jakieś dajmy na to 3zł za 1$ to 15zł tamte wyżej podane były tańsze Ale dzięki z a pomoc każda propozycja jest dobra :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja korzystam z www.biznes-host.pl i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 000webhost.com istnieje od kilku lat, ostatnio reklam tam nie było. Teraz są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Z tych lepszych ten biznes-host wygląda ciekawie Myślec jeszcze o onet za rok 10 zł oferuje 150 MB powierzchni dyskowej oraz 10 GB miesięcznego transferu. Albo jeśli rzeczywiście nie ma reklam spróbować ten 000webhost.com o ile będę mógł podczepić do niego domenę co do domeny, myślę że regionalna domena jest całkiem ciekawą ofertą, nie przeszkadza mi podane miasto w adresie wręcz przeciwnie, nie wiem tylko co to te opcje DNT, ENUM O.o http://www.dns.pl/porozumienie/oplatyp.html czy jest to dobra strona do zarejestrowania swoje domeny ? Sorka że tak was męczę pytaniami ale jednak nigdy się tym nie zajmowałem (jedynie darmowymi hostami :P) a budżet mam dość ograniczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 000webhost.com istnieje od kilku lat, ostatnio reklam tam nie było. Teraz są? Nie ma. Albo jeśli rzeczywiście nie ma reklam spróbować ten 000webhost.com o ile będę mógł podczepić do niego domenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ok dzięki wszystkim za pomoc a zna ktoś rzetelna stronę która sprzedająca domeny regionalne bo http://www.dns.pl/porozumienie/oplatyp.html z tego co wyszukałem lubią nacinać i oszukiwać ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja mam w http://webd.pl i wytrzymuje obciążenie ~300k zapytań dziennie. E: u nich też możesz załatwić domenę .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi