Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Tytuł: Zombie-Sraczka Gatunek: nie wiadomo Opis: jeździsz wstrętnym niezniszczalnym autem i rozjeżdżasz hordy zmarłych. Gra powstała w 2010 roku, gdy miałem jeszcze gorsze pojęcie o GM niż teraz. To był tylko test moich umiejętności, który chyba mnie dosyć zawiódł xD (wiem, data modyfikacji 2012, ale to dlatego, że grę znalazłem w .gmk) Download: https://gmclan.org/up7193_4_Zombie_Sraczka.html Rozmiar pliku: 4mb Autorzy: Programowanie: że co, proszę? Fabuła: <opluty monitor> Grafika: hłe hłe Muzyka: pustka Screeny: dobrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Screeny nie wyglądają aż tak źle! 2 lata temu gorsze rzeczy robiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Brak sporej ilości drobnych szczegółów w tym dwa poważne. - Zbyt mała rozdzielczość - nic nie widać - Po dłuższym "graniu" bo raczej tego tak nie nazwe robią się zbyt duże spadki, wiesz czemu? Obiekty się tworzą ale krew i resztki mobów nie zanikają i nie znikają z mapy jak ślady np opon w niektórych grach - Grafika krwi jest dosyć fajna i te dźwięki, bez muzyki się przeboleje. - Sterowanie jest dosyć dziwne, chociażby zastosować speed +=0.5 niż nagłe np speed = 3 - Rakiety latają tak że nie wiem gdzie, namierzam zombiaka a pocisk leci zygzakiem po pijanemu. - Jest troche tego dużo ale nie chcę się przemęczać, i krytykować bo wiem że wkład w to wsadziłeś niewielki. Tak więc moja ostateczna ocena to 2.5 \ 10 a jeśli skala ma max 5 to 0.5 \ 5 Powodzenia przy dalszych może i dużo lepszych gierkach. Wiesz na szybko to i ja nic z produkcji nie osiągne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Spoko spoko, możecie to krytykować dowoli, mam wywalone ;D. I nawet z tego co pamiętam ta "gra" nie została nigdy ukończona, więc jest to tylko namiastka tego, co dawniej chciałem stworzyć ;). A poza tym takimi projekcikami już się nie zajmuję. Mógłbym co prawda zrobić re-make tego i w sumie mogła by wyjść niezła mini gierka, ale po co? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jak masz coś w dupie to po co to wrzucasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jak masz coś w dupie to po co to wrzucasz? Pewnie jako "Backupa" a potem usunąc z kompa lub robić śmietnik z gmclan'u. Z resztą nie wytrzymałem nie napisząc tego postu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jak dla mnie, to za sam tytuł należałoby Ci się 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ale to się oczojebne (i monotonne) staje po dłuższej chwili a trupy podskakujo chociaż grafa (-samochód) fajna e: ach, ocena! 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 e: ach, ocena! 3/5 Bałbym się zobaczyć grę, której dałbyś 2/5 albo 1/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Za sam tytuł należy Ci się Nagroda Pulitzera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Bałbym się zobaczyć grę, której dałbyś 2/5 albo 1/5... Bedziom nie taki głupi, ta skala zakłada, że on 5 dostanie : ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Bedziom nie taki głupi, ta skala zakłada, że on 5 dostanie : ) . Hahahaha XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Bedziom nie taki głupi, ta skala zakłada, że on 5 dostanie : ) . jestes moim mistrzem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi