Bedziom Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 fajne to, drogi kolego dobrze, że nie będzie brakowało zabawnych wstawek, które nie będą do idiotyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jak położy tą sztangę i podnosi się to wygląda bardziej jakby się wydłużał, a nie wstawał. Jakoś tak ostatnie 3 klatki. Ale może mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Października 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Projekt jeszcze nie umarł, tylko chwilowe mienie go w dupie, które powoli ustępuje. Jest latarnia, ławka i parę innych drobiazgów, robiłem grafiki i różne dźwiękowe cuda nie widy. Trochę się to kupy nie trzyma, ale to tylko wstępna prezentacja poszczególnych detali w testowym roomie-brudnopisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 znowu manie w dupie miałem chwilowe. Dorzucę więc jeszcze jeden krótki utwór, który zamierzam zaimplementować https://gmclan.org/up7193_8_Theme_wersja_3__2_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 https://soundcloud.com/tomasz-wozniakowski/...factory-theme-1 macie tu kolejne gówno. Tak, gra się nazywa Stork Factory. Niestety bardzo brzydko to rozegrałem, nagrywałem w Audacity, w ręce mi zimno było i rytmicznie narobiłem błędów, że się w głowie nie mieści, do tego kompozycyjnie coś też się spieprzyło, ale może zrobię drugie podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 jeszcze żyję https://soundcloud.com/tomasz-wozniakowski/...en-the-gate-wip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Robisz to jeszcze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 czy jak odświeżę temat to można będzie glosować na CA? :cccc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 10.08.2012 - 10:03 chyba przejdzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Czołg, jakieś wieści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi