szmalu Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 400 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 nom B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 A już myślałem że serio kasę zgarnęliście :P Ale to dziwne, mnie się ta gra podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Weź się za androida :) Ja zrobiłem w tydzień prostą gierkę ala "Pou", nic w niej praktycznie nie robie, bo kodzę co innego, a na reklamach wychodzę po 160$ miesięcznie czyli 500zł :) Kokosów nie ma, ale do wypłatki zawsze wpadnie :) Dzieciaki zasysają i klikają w reklamy :sp_ike: Jakbym się przyłożył to byłoby lepiej, bo narzekają że nie ma aktualizacji i proszą o nowe ficzery, ale na razie nie mam czasu i kodzę Almorę na andka. https://play.google.com/store/apps/details?...earstudio.tupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 nie mam kasy na moduł do releasowania pod andro :P tak bym już dawno releasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zainwestuj, zwróci się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Chris JitterBones Sinnot ? music and sounds Nie wiem czy coś przeoczyłem ale sprzedawałeś gre z cudzą muzyką? Legalne to ? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 yyy, kupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zainwestuj, zwróci się :) jakbym miał to bym zainwestował, serio :P @ghostwriter: eeeee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jakbym miał to bym zainwestował, serio :P @ghostwriter: eeeee.... Nie ważne, jakbyś chciał to Ci mogę machnąć komplet dźwięków i melodyjek dość magicznych do gry jak będe mieć czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 spoko, Chris Sinnott już mi machnął komplet dźwięków i melodyjek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Szkoda, żeby taka giera umarła zapomniana! Więcej reklamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Szkoda, żeby taka giera umarła zapomniana! Więcej reklamy! Ta, ciekawe skąd mają ją ludzie pobierać, jak strona codedaemons.com najwyraźniej padła... EDIT: Chyba znalazłem. http://www.indiedb.com/games/rune-masters/downloads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 No to przecież o tym mówię. Słaba reklama - słaby popyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ta, ciekawe skąd mają ją ludzie pobierać, jak strona codedaemons.com najwyraźniej padła... EDIT: Chyba znalazłem. http://www.indiedb.com/games/rune-masters/downloads spiffygoats.com np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Hej Postanowiliśmy re-releasnąć nasz pierwszy większy projekt jako freeware, mechanika gry jest całkiem przyjemna i wciągająca jeśli jakoś przecierpi się amatorskie interfejsy ;) No i warto ściągnąć chociażby dla posłuchania ######stego soundtracku od Chrisa Sinnotta :D Linkas http://www.indiedb.com/games/rune-masters/...leased-for-free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dodajcie reklamy. Zareklamujcie w necie. I coś może zarobicie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 reklamy w grze desktopowej? może od razu jeszcze Free 2 Play niech zaimplementują :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Przynajmniej reklamy to jakiś pomysł. Można wyeksportować do html5 albo trochę przerobić i walnąć na androida. Szkoda, aby taka fajna gra, tak źle skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wszyscy na gmclanie piszą ciągle przy każdej grze, żeby wyeksportować na androida, no ale bez przesady, nie wszystko się nadaje. Większość gier na telefony jednak różni się od gier wydawanych na pc. Mają trochę inne założenia, inną budowę, inne cele itp. Ktoś mógłby napisać, że no przecież nawet takie gry jak Gta VC i SA albo Max Payne zawitały na telefony z androidem. Ale z doświadczenia wiem, że dużo osób prędzej sięgnęłoby po gry typowo na komórki niż po gry tego typu. Niemniej jednak, w tym wypadku port na androida mógłby przejść. Tylko trzeba by było przebudować całkowicie interfejs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Poza tym z tego co się orientuje gra była pisana na SFMLu więc nie będzie tak łatwo przerobić ją na HTML5 czy Androida. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 love you <3 Demko przeszłem całe, teraz czas na gre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Cały dzień klikam i kilikam ten download i nic ciągle pisze że plik jest niedostępny. Aha ale ja ślepy xD "Temporary mirror on our server since indiedb download doesn't work" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Przynajmniej reklamy to jakiś pomysł. Można wyeksportować do html5 albo trochę przerobić i walnąć na androida. Szkoda, aby taka fajna gra, tak źle skończyła. Będziemy się cieszyć jeśli trochę ludzi zagra w darmową wersję, jeśli tak się stanie to w naszym odczuciu dostatecznie dobrze skończy. Poza tym nie można wyeksportować z SFMLa na Androida ;) @Huder: ta, strasznie te indiedb mnie dziś wkurwiło, akceptują download i dupa, nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie pojawia mi się trzecia postać do bicia. Mam tylko szczura i wilka. Od którego levelu jest next bo mam 3? Nvm myślałem że ta czerwona kropka to moje położenie na mapie. A to jakiś boss był xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Za dużo grindowania w tej grze jest. Już mi się znudziła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 już połykam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 już połykam :-) XD masz się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 już połykam :-) Gratuluję, ja jeszcze się brzydzę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi