Bedziom Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Hejka! W GM przy dodawaniu nowego dźwięku jest opcja "3D sound". Jak ona działa i jak sprawić, żeby zadziałała (jakiś dll, gex czy cokolwiek innego)? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 A w dokumentacji szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 To chyba tylko w starych wersjach działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Mam 8.0 :) W dokumentacji pl. nie ma, a ang. nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Pomożecie? Po prostu nie kumam tych funkcji. Próbowałem sam to sobie zrobić i nie wyszło :/ Dźwięk 3D oznacza, że im jest się bliżej, tym on jest głośniejszy, nie? Bo może tu się kryje mój fundamentalny błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Działa tylko drugi mirror - http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=350787 Wiki GM - http://wiki.yoyogames.com/index.php/GML_Functions:_3D_Sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Dzięki, bardzo mi to pomogło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi