ALT Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Koniec roku szkolnego więc pochwalcie się swoim świadectwem. Ja śr. 4,81 z paskiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 4,06 :) 3 najlepszy w klasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wow, to troche małą średnią mieliście skoro trzecia najlepsza w klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 no, jesteśmy najgorszą klasą w gimnazjum i jedyną, która nie dostała żadnej nagrody za nauke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 W naszej było najwięcej uczniów wpisanych do złotej księgi (trzech). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 5.0 i najlepszy wynik za egzamin gimnazjalny. I nie jestem już gimbusem muahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 5.0 i najlepszy wynik za egzamin gimnazjalny. I nie jestem już gimbusem muahahaha Teraz jesteś kujon. Ja 4.0, 88 punktów z egzaminu i double laureat, więc o liceum się nie martwie mimo że całe 3 lata gimmy leżałem do góry brzuchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 gdyby nie chemia, fizyka i matematyka to miałbym może i z paskiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 3.9 :P VI klasa SP.. U mnie było 14 osób z czerwonym paskiem i 3 ze stypendium (od 5-ileśtam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 4.9, maturalna, wyjebane, dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 4,0 druga liceum. Heh, gdyby mi się chciało pracować na swoje świadectwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 4.3, 3 technikum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 4.0, 2 gim, laureat z infy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 średnia 2.6 to uczucie gdy przez używki osrałeś szkołę, tyle wygrać xD KLASA MATURALNA TERAZ CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 4.1 Koniec III Gim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 4.66, czuje sie niefajnie bo gdybym mial pol punkta wiecej ze sprawdzianu z semestru z historii to by bylo 4.75 :C also z 6 osob mialo pasek na 18, a bedziom jest glupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 a bedziom jest glupi Miałem taką samą średnią w 6 klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 To nie zmienia faktu ze trzeba sie starac zeby taka miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Miałem taką samą średnią w 6 klasie. Średnia, jeśli nie jest wyższa niż 5.5, nie oszukujmy się, decyduje o życiowej zaradności ;) . Chyba, że ktoś kompletnie ma ją w dupie i jego rodzice są mega tolerancyjni. Wtedy nie ma żadnej regułki. Ale nie wiem, co trzeba robić, żeby mieć w podstawówce średnią poniżej 4. Może stolica jest jakąś wymówką. Btw. Platyna, gdy kogoś nazwałem na forum głupim, dostałem warna. Gratuluję konsekwencji. (Ofc. nie życzę go Chellowi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Przyznaję, że kompletnie się nie przykładam do nauki. Na 11 ocen mam 2 trójki (technika i historia), jedną piątkę (informatyka) i 8 czwórek (reszta), to rzeczywiście jest słabo, bo mógłbym mieć lepiej. Sorry :< E: Ja nie jestem najgorszy w klasie, należę do średniaków. Jest chłopak, co ma same dwójki, a i one są ledwo wyciągnięte z pał. Ale nie, stolica absolutnie nie jest wymówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 E: Ja nie jestem najgorszy w klasie, należę do średniaków. Jest chłopak, co ma same dwójki, a i one są ledwo wyciągnięte z pał. Ale nie, stolica absolutnie nie jest wymówką. No cóż, przynajmniej szacunek za przyznanie się ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 :huh: Ja w tym miesiącu musiałem się nabiegać za nauczycielką od matmy bo przez moją głupotę moje oceny wyglądały tak: (1, 1, 1, 1, 0, 0, -). A to bardzo dziwne bo z matmy jestem dobry. Ale to i tak nic. :D W mojej szkole wszyscy mają problemy z programowaniem (przez to że nauczyciele nie są w stanie nic wytłumaczyć) tak więc programowanie jest najmniej ważnym przedmiotem zawodowym w moim technikum, i mam w klasie chłopaka z ocenami: (1, 1, 1, 1, 0, 0, 0, 0, 2) i oceną końcową "2"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 macie oceny "0"? o.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 "0" to zazwyczaj "Nie pisane", ale i tak nic nie dorówna "1!" czyli "Silnia z 1" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Średnia, jeśli nie jest wyższa niż 5.5, nie oszukujmy się, decyduje o życiowej zaradności ;) . Chyba, że ktoś kompletnie ma ją w dupie i jego rodzice są mega tolerancyjni. Wtedy nie ma żadnej regułki. Może nie w podstawówce, bo za bardzo nie pamiętam moich ocen z tamtych czasów jakoże miałem je w dupie jak i przez resztę życia mojego, ale w gimbazie co semestr to 6 zagrożeń, miliony dwójek na koniec, a testy zdałem mocarnie i still w technikum nie odrabiając przez cały rok nawet jednej pracy domowej, nie chodząc przez 40% dni do szkoły mam co roku powyżej 4. Nie wiem, czy to jest życiowa zaradność, czy może jak ktoś ma średnią 0.06 większą ode mnie a cały rok zapiernicza jak wół jest zdolniejszy życiowo. @Threef: co do programowania to zdradzę ci, że twoja szkoła nie jest jedyna i jest to ogólnopolski standard :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jak byłem w internacie w Gdyni to opowiadali jak dostawali oceny, 0, 0.45, 50, dopiero potem zrozumiałem, że tam oceny wyrażają się % E: Jeśli chodzi o mnie, to też troszkę olałem średnią, ale pod koniec matka chciała koniecznie przerobić mnie na papier ścierny i mówiła "no, mniej najwyzszą średnią, utrzyj nosa tym a tym" no to dla św. spokoju poszedłem do nl-ki z polaka i wkułem przy niej 8 kartek A4 i jej odpowiedziałem, to mi dała 5 na koniec, ale i tak najlepsza mina kolegów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 nauczyciele mnie nie lubią ;C @E: w podstawówce miałem średnią powyżej 5.0 zawsze nawet nie notowałem w zeszytach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 WtF? Pisz komisa, przynajmniej angola i polaka, to idiotyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @E: w podstawówce miałem średnią powyżej 5.0 zawsze nawet nie notowałem w zeszytach. W podstawówce też tak miałem. W zeszytach notowałem, ale jeśli się miałem uczyć w domu to tylko odrabiałem pisemną pracę domową i tyle. Resztę zapamiętywałem z lekcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 szkoda życia na komisy, i tak się dostanę gdzie chce, więc co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi