Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 11 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 http://w830.wrzuta.pl/audio/6N0uyXsSBWS/stolec zrobiłem to z cholernej nudy. Testowałem Audacity. Bożu, spalcie mnie, wykastrujcie, cokolwiek >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Podpiszmy imieniem i nazwiskiem oraz wyślijmy w świat. To będzie znacznie większa kara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Proponuję zesłanie do kopalni bedrocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Gdybyś jeszcze kliki usunął to by było znośne, wręcz na poziomie kwejków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 ten "chór" sam w sobie jest pomysłowy i nawet zabawny, ale cała reszta, te gadanie psuje cały efekt. Jakby się za to wziąć na poważnie, to by się wykrzesało coś głupiego, ale do przesłuchania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Trochę zabawy i wyszłaby polska odpowiedź na "Hot Symphony" Tobuscusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 DAFUCK robilem cos podobnego miesiac temu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 "Stoooolec, stoooooolec, stoooooolec,..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Włączyłem i pikawka w moim kompie zaczęła piszczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 DAFUCK robilem cos podobnego miesiac temu XD Masz na myśli, że przez 2 dni nagrywaliśmy takie 24h/dobę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Arcydzieło mój bracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 http://w872.wrzuta.pl/audio/0eaBp5hGhou/balette_ce_dur - materiał dźwiękowy z maja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 DAFUCK robilem cos podobnego miesiac temu XD To masz problemy, jeśli ostatni stolec robiłeś miesiąc temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Piękny obrazek. Warn, blokada i zamknięcie tematu - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi