Kazik1 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Robię prezentację multimedialną w game maker wrzuciłem sprite's ale później zaczoł pokazywac mi się błąd unexpected error ;[ usunołem jednego sprita 720x500 (109kb) i zadziałało, znów dodałem i przestało. Zaczołem usuwać jeden po drugim ale dalej nie działa co teraz?? Podaje projekt żebyście to obadali: Projekt z Errorem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 U mnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 u mnie działa e: do usuniecia w sumie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Za mało pamieci masz słonko w komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 nie możliwe, mam 32mb grafiki i 192mb ramu i mi hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Może zrób nowy projekt i tam od nowa pododawaj te spritesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mam 2GB ram 796mb w grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 laptop ze zintegrowaną? w takim razie, ta pamiec troche inaczej działa i GM moze miec problemy wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Spróbuj odpalić na stacjonarnym kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 na stacjonarnym nie mam gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ewentualnie wywal zasoby na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Żeby odpalić grę, nie musisz mieć GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Może dlatego że sprity są w wysokiej jakości PNG a gdy zmienię do średniej JPG to zadziała...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Sprawdź... Zresztą zrób execa, tak jak gnysek powiedział, odpal na stacjonarnym i zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ej mam dla was dziwną wiadomość zrobiłem execa i ostatni raz odpaliłem na lapku nie działa ;[ Uruchomiłem jako administrator i Działa!! :D Tylko szkoda tych wszystkich spritów które już pousuwałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Trzeba było sobie w razie czego zrobić backup... nikt nie mówił, ze powód nie jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wiem zawsze zapisuje po 2x ale później nadpisałem tego backupa całkiem nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi