lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Arion: ... kilka postów nad twoim jest podane hasło <_< 155 -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 No i cała zabawa poszła się kichać. A ić Ty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No i cała zabawa poszła się kichać. A ić Ty ;( eh...czy może mi ktoś powiedzieć skąd dowiedzieliscie sie o tm hasle ale uczciwie? bo ja nie rozumiem (bez sprawdzanie źródła strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Z tego co widzę, ta liczba jest losowa (ja wstukałem 230 i działało) Dlaczego? Na komputerku tyle pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ja mialem 125 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fajne, ale trochę [bardzo] nudne. Jakkolwiek za samo wykonanie należy się piątka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Nowa odsłona gry po 3 latach przerwy. Tytuł: Przygoda w Biurowej Dzielnicy (TODA) Gatunek: logiczno-przygodowa (escape) URL: http://dhost.info/compmaster/toda lub mirror: http://toda.go.pl Opis: TODA jest grą dostępną w przeglądarce internetowej. Twoim zadaniem jest uzyskanie dostępu do najbardziej zabezpieczonego działu korporacji, aby odkryć jego tajemnice oraz odnaleźć dokumenty, używając dostępnych przedmiotów, rozwiązując trudne zagadki i omijając zabezpieczenia. Zmiany: 1. Nowa platforma w JavaScript. 2. Gra nie jest już podzielona na etapy - nie będę miał czasu na dalszy rozwój. 3. Więcej tekstów interakcji z graczem. 4. Gra wymaga tylko przeglądarki internetowej - będzie można ją pobrać na komputer. 5. Automatycznie wykrywa język w systemie. 6. Nawigacja po pokojach za pomocą strzałek na klawiaturze. 7. Easter eggs Grę da się przejść, jednak prawdopodobnie zajdą jeszcze zmiany, bo wciąż za mało czynności do wykonania i utrudniaczy. To dopiero wersja BETA, dlatego czekam na Wasze sugestie i uwagi. Co dodać, zmienić, poprawić? Na razie nie rozpowszechniajcie informacji o grze za granicą - do momentu, aż zmienię status na STABILNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Nie no pochwala PS: niezle sie nameczylem z haslem... zgadnijcie sami. No dobra, nie zgadujcie. 123... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jak narazie widzę tylko napis 'loading' od pięciu minut i coś nie zanosi się, aby gra miała się wczytać. Gameplay'u więc oceniać nie mam co, a grafika jest przystępna, choć szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Zaktualizowałem grę. Wprowadzę jeszcze zmiany - wykorzystam schemat ROT13. Może przygotować substancję w laboratorium - jakieś pomysły? Padł pomysł, aby dodać wieże Hanoi - nie wiem, czy to będzie takie proste w widoku 2D. Zmiany: 1. Zlikwidowane elementy, które nie brały udziału w rozgrywce i wprowadzały w błąd 2. Łatwiejsze włączenie prądu 3. Nowa własność pokoi: keys (można wpisywać tekst za pomocą klawiatury) 4. Losowa nazwa użytkownika i zadanie z ROT13 5. Lepsza interakcja z użytkownikiem i drobne zmiany Wciąż liczę na Wasze propozycje. Zachęcam do gry :) @lenin: Której przeglądarki używasz? Na pierwszym URL (bez reklam) problem nie powinien wystąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 IE 7. I przy obu linkach mam tak samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 porzuć Wać IE, bo nie jest warte nawet odrobiny uczucia :( masz tyle lepszych browserek, chocby goraca FireFox, czy zgrabna Opera :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wiem, zawsze z firefoxa korzystam, ale ostatnio siedzę na komie siostry i potem będzie tylko gadała, że zmieniam jej wszystkie ustawienia itepe :P btw na chrome tyż nie działa, więc myślę, że może być coś nie tak z ustawieniami internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Przetestowałem w IE 8, Firefoksie 3.5, Operze 10 i Chrome 3. Nie ma problemów z ładowaniem. Spróbuję coś z tym zrobić. Po załadowaniu wszystkich elementów jest wywoływane zdarzenie window.onload. Może część nie pobiera się. W Chrome i częściowo w Operze obrazki są pobierane dopiero wtedy, gdy są potrzebne. Może uda mi się to obejść. IE 8 źle wyświetla niektóre elementy - prowadzę badania nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Mi na chromie wszystko elegancko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Udostępniłem grę do pobrania z grafiką w wyższej jakości: download TODA (link po prawej stronie) Jeżeli gra nie ładuje się nawet lokalnie, zajrzyj do konsoli błędów. Być może przeglądarka zgłasza jakiś problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Dostępna jest nowa wersja gry. Co nowego? 1. Nowe zagadki - trudne, ale do przejścia. 2. Komputer dla prawdziwych hakerów. 3. Nowy interfejs odtwarzacza Ogg. 4. Obsługa przeglądarki Internet Explorer 6. 5. Kilka innych zmian i zmiana położenia przedmiotów. Adres gry: http://dhost.info/compmaster/toda Jak podobają się wam zmiany? Fabułę można jeszcze rozszerzyć, dlatego liczę na Wasze pomysły. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi