PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 *suck suck* Dziala: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 *suck suck* Nie działa D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Graliśmy ale mapa serva zcrashowala. Teraz jest Invasion + suvival. "[Huder] Invasion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 O 20:00 powinienem móc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Crap przez tego crasha coś się popsuło :D [fixed] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 109.123.110.12:17026 Wbijamy, trzeba wygrac ten survival : P Jak to ktos powiedzial: 'Invasion is for sick f***s' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Invasion is for sick fools? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nida rady przejść LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 I thought I saw Clowny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 STOP KLOWNY 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mudżyni odpalajcie server, bo mi się nudzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mudżyni odpalajcie server, bo mi się nudzi! Kolejny, śmieszny małolatek -_-(wiem, że ja też jestym młedy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mudżyni odpalajcie server, bo mi też się nudzi i już prawie północ! A tak serio to serwer stoi, niech ktoś tylko gra :|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Grasz coopa brutal dooma? W normalne mapy. Speed run. Bo gram na swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Lul, ale lag co się stało? I dawaj Armaggedon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Prawie kazdy na swiecie juz przeszedl normalna kampani edooma, a speedruny nie sa fajne. Armageddon all the way : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Są fajne a Finn nie przeszedł :D Amageddon mi się znudził :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 To dawaj to: dtinv3c.pk3 dtinv3-m.pk3 invwmod1_8d2x.pk3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie widze serwera. Jestem zalamany : c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi