tramur Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Zabawa jest prosta: Jedna osoba wchodzi na link http://says-it.com/jeopardy/index.php , wpisuje pytanie zagadkę, umieszcza np. na http://imgur.com i wrzuca tutaj. Reszta ma odgadnąć. Jeśli dana osoba napisze poprawną odpowiedź, ma ona prawo do zadania kolejnego. Jeżeli 3 osoby nie odgadną jednego pytania, to zadający musi o tym powiedzieć, zostawiając czwartej osobie prawo do zadania kolejnego. Podpowiedzi są dozwolone. Ja zaczynam: Z góry dziękuję za zamknięcie tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 To nie jest pytanie. Btw pental. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Slash player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Polski odpowiednik Jeopardy to Va Banque :) - http://pl.wikipedia.org/wiki/Teleturnieje_..._TVP2#Va_banque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Słonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Niestety poprawną odpowiedzią był . Teraz niech ktoś inny da zagadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 https://gmclan.org/uploader/7618/clue.gif Za łatwe ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Bagno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Lama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Przydałaby się malutka podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nikt go nie lubi i jest smiertelnie powazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Niech zgadnę, pewno ten tępy h... Bedziom? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nawet przez mysl mi nie przeszlo by zrobic o tobie zagadke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No tak, ale tak mi te słowa, że nikt go nie lubi i jest śmiertelnie poważny, skojarzyły z określeniami na mnie... (Bez urazy) Taxi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nikt go nie lubi i jest smiertelnie powazny Mi pod to podchodzi tylko bagno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 DOBRA JEZU CIENIASY JESTESCIE paqo, paqoo i paqooo nastepny daje zagadke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 pakłak nie jest poważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 "poważny" deweloper ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No tak, ale tak mi te słowa, że nikt go nie lubi i jest śmiertelnie poważny, skojarzyły z określeniami na mnie... Jak ty jesteś poważny to suchary kt są zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 IMO jego suchary są zabawne. No i swego czasu dużo osób pisało o mnie, że udaję poważnego ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Okej, jak nikt nie zadaje zagadek, oto kolejna moja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Farmer Fran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Farmer Fran To akurat było proste. :) Teraz Twoja szansa na zagadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 IMO jego suchary są zabawne. No i swego czasu dużo osób pisało o mnie, że udaję poważnego ;x Nie wiem czego nie rozumiesz w słowie "udawać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Będzie aż za proste :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Plat ten z administracji co tam na prima aprilis odchodzil albo Pieter co sie powiesił albo Nikas co go ufo porwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Będzie aż za proste :/ Dziadekkleofas? Nie wiem, było wiele epickich odejsć z gmclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ależ było i nie chodzi mi o dziadka, który swoją drogą odejście miał specyficzne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Pental? Wylacial strzelajac bazookami, i wszedzie lało sie piwo. Moj Hero <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi