taxi_driver Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Planujecie jakis mega konkurs na 10 lecie gm clanu? np: pakiet gm studio do wygrania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 IMO pomysł ogólnie dobry. np: pakiet gm studio do wygrania? Nie. Komu się chce wydawać ok. 3000zł? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ja mam jeszcze do oddania jeden klucz do GM8.1 i konto na bash.org.pl :P Poza tym już wiem że dostanę najlepszą nagrodę jaką mogę sobie wymarzyć: "Kubek z logo GMClan" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Poza tym już wiem że dostanę najlepszą nagrodę jaką mogę sobie wymarzyć: "Kubek z logo GMClan" Polać mu. Prawda :3 Hmm... tylko jakby coś takiego zrobić, to musiałaby być jakaś specjalna nagroda, nie jak w OGC5 gry, tylko właśnie np. taki kubek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 że się tak glupio spytam, kiedy 10lecie? Ranmus zarejestrowany jest w 2004r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 tutaj znalazlem informacje o 10-cio leciu. "nasz czlowiek w yoyo" Dobry prezent nie tylko pod choinkę, ale też na 10 lat istnienia GMCLANu które przypadają właśnie w przyszłym roku /cytat pochodzi z roku 2011 wiec z tego wynika ze 10-cio lecie mamy w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Chyba był wcześniej jeszcze GMClan. Ta wersja jest od 2004. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ja bym chciał breloczek gmclan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Proszę, przestańcie, już mnie brzuch od śmiechu boli I ta rozkmina czemu 10-lecie skoro ranmus ma konto z 2004 :DDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 no patrz, ale jestem smieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Bo GMClan istnieje od 10 lat, ale chyba przez 2-3 lata był klanem Quake'a? http://wayback.archive.org/web/20011015000.../www.gmclan.org Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jeżeli chodzi o dziesięciolecie, to zapewne coś tam planujemy. ;) Natomiast my nigdy nie byliśmy klanem quake'a. http://web.archive.org/web/20030715231703/...gmclan.iglu.cz/ Niestety wersja z listopada 2002 nie jest dostępna w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kto to był PeZeT o.O ? // popularność tego rapera w tamtych czasach była żałośnie mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Czy wiadomo juz cos wiecej??? Fajnie zeby to nie byl konkurs tygodniowy tylko dluzszy... np: na warsztacie widzialem ze robia konkurs przez cale wakacje... Nawet myslimy sie dopisac, dlatego pytam o konkurs tutaj, zeby nam nie kolidowalo :) Jesli palnujecie w najblizszym czasie to poczekamy i olejemy ten na warsztacie. Mozna wiec prosic o jakies info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Mnie się podoba pierwszy pomysł. Zbiór jednodniowych Lig24 (mam dość 48h!) i nagroda dla zwycięzcy większości z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 2l dobrej wódki i krata tyskiego w wersji klasycznej, no może jeszcze z 2 paczki marlboro goldów i wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Coś wymyślimy, poczekajcie :) Prawdopodobnie będzie też w szczecinie urodzinowa popijawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 tylko bez nikasa. bo mu wpierdole sążnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Coś wymyślimy, poczekajcie :) dobra, wstrzymujemy sie z konkursem na warsztacie i czekamy. ps: lepszy jeden duzy projekt niz seria 24 godzinnych prymitywnych gierek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Treść usunięta przez moderatora. Blokada na miesiąc - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 oj, oj w Szczenicie to daleko jak do picia dla mnie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi