Bedziom Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 True x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 False, mi sie gry dyzmka nie podobaja, wam pewnie tez, tylko trollujecie(a ja sie dalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Fajne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 True. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ogarnijcie się bo wieś robicie was dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nie, po prostu piszesz prawdę to Cię popieram :) A patrząc na to jak obaj rozwinęliśmy nasze wypowiedzi to moje 'True' jest na tym samym poziomie co twoje 'Fajne są' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Chłopie , wieś robicie. Jeden z was napisze to drugi przychodzi. Wcześniej ty wyśmiałeś bedzioma a teraz zgrywacie wielkich przyjaciół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No bo Ignis pokutuje za niecne czyny : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 on was trolluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Tym razem nie trolluje. Tylko ludzie myślący ,że są śmieszni są irytujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nowy seid powstanie tak czy siak ale nastepny bedzie juz w innym stylu to ostatnia klasyczna czesc wiec mam andzieje ze godne zakonczenie serji klasycznje Tym razem nie trolluje. Tylko ludzie myślący ,że są śmieszni są irytujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To nie tyczyło się ciebie dyzmek. Spoko z ciebie koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 spoko :) ale tylko informuje ze to nie koniec seido-serii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kto tu mówi o byciu śmiesznym? Oo Przyznałem ci rację jeśli nie zauważyłeś :) Wcześniej ty wyśmiałeś bedzioma a teraz zgrywacie wielkich przyjaciół. To że z kogoś porobię żarty to nie znaczy że go nie lubię. Tak btw. Możecie mnie nazywać trollem, ja gry dyzmka bardzo lubię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dzięki ignis a tutaj daję nowy screen z Seida https://gmclan.org/up6167_5_Seid_znalezisko_nowy_screen.html gra może nie wyjdzie na czas przewidywany kwiecień ale to dlatego że będzie ona długa i mam nad nią dużo pracy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ciesze sie ze jednoczesnie umiesz zachowac swoj styl gry i iść do przodu rozwijając swoje umiejętności. To musi być trudne utrzymać taki styl gry bo jest trudny do utrzymania i specyficzny. Leciutko ci zazdroszcze. Keepup the good work. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Już się doczekać nie mogę. A może napisałbyś do valve aby wprowadzili do sklepu steam serię SEID i wszystkie części w Seid packu. Mógłbyś tym sposobem zarobić i zyskać rzeszę fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kto tu mówi o byciu śmiesznym? Oo Przyznałem ci rację jeśli nie zauważyłeś :) To że z kogoś porobię żarty to nie znaczy że go nie lubię. Tak btw. Możecie mnie nazywać trollem, ja gry dyzmka bardzo lubię :D to że przyznales mu racje, zwalnia go od tego by zwrócic ci uwage na twoje wiejskie zachowanie? @wojo a ty nie dyskryminuj wiesniaków, gdyby nie oni nie miałbyś co do papy włożyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Znowu te stereotypy. Jestem wieśniakiem, nie mam świniaka, nie jem rękoma, staram się wysławiać zgodnie z zasadami języka polskiego. Dziwne? Bo dla mnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 to że przyznales mu racje, zwalnia go od tego by zwrócic ci uwage na twoje wiejskie zachowanie? @wojo a ty nie dyskryminuj wiesniaków, gdyby nie oni nie miałbyś co do papy włożyc Nie chodzi mi o samych wieśniaków do ,których mam szacunek tylko o to ,że "robią wieś" czyli mówię sloganem a "robić wieś" to znaczy coś w stylu poniżania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nazywaj to jak chcesz. Jak dla mnie zagłębianie się w treść słowa 'True' jest nieciekawe... :) Ale skoro was to ciekawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Znowu te stereotypy. Jestem wieśniakiem, nie mam świniaka, nie jem rękoma, staram się wysławiać zgodnie z zasadami języka polskiego. Dziwne? Bo dla mnie nie. ale hodujesz pewnie krowy i im gnój przerzucasz wsioku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie, jestem nowoczesny i hoduję gnój i rzucam krowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie, jestem nowoczesny i hoduję gnój i rzucam krowami. Dajcie mu nagrodę za mistrza sucharków 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 + Nagroda mistrza podrywu ever. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 więc kto poważnie czega na ostatnią część klasycznego seida ? moze beda jeszcze dodatki z dwa trzy badz jeden ale poza tym to juz koniec klasycznego seida ;D bedzie juz inny nowy mam nadzieje ze rowniez przypadnie do gustu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja jak zwykle nie czekam na seida ale muszę przyznać że robisz postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No nie wiem forma klasyczna jak nie będzie w niej zbędnych bajerów może nawet być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 po wydaniu seida , powstanie strona internetowa o grze , kto będzie chciał zarejestruje się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Może lepiej będzie jak powstanie jeszcze przed premierą i będzie tam dostępna wersja beta i dział "opinie i pomysły" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi