ALT Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Bawie się html , i nie wiem dlaczego moja strona na Google Chrome wyświetla się źle (miejsce na logo jest niebieskie) ,a na IE 9 dobrze (miejsce na logo jest szare). U was też tak jest, jeśli tak to dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 U mnie nie ma tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tak samo jak gnysek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tak samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Google Chrome mnie nie lubi :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Chrome wie, kiedy używałeś IE ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Może dlatego? <table (...)> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Szablon strony oparty na tabelkach i ramkach to wspaniały pomysł :P . Divy + CSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A tak wgl to używa ktoś jeszcze ramek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A tak wgl to używa ktoś jeszcze ramek? Tak, bo mają swoje zastosowanie. Ale nie w tworzeniu szablonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Aha, do oszukiwania historii w IE z uzyciem kotwic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Yay, już się naprawiło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi