TeeGee Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak jak myślałem, dobra zabawa jest przy tym we dwoje Na pewno zostanie na dysku i nie raz jeszcze w nią zagramy Super. Miło mi słyszeć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Wystąpił błąd, gdy zderzyłem się z tym magnesem to gra się zwiesiła wywaliło blue screena i komputer się zrestartował. Na laptopie z win7 nie było tego problemu, teraz na stacjonarnym z xp tak się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Daj znać gdyby to się powtórzyło. Jeden raz to za mało informacji i może nie mieć związku z samą grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Gierka oficjalnie wypuszczona :): http://moacube.com/games/co-op/ Zmiany od ostatniej wersji są nieduże. Trochę poprawek w grafice i trochę optymalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A source? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja nie widziałem różnic w GM8.1 pomiędzy x64 a x86. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A source? :) Będzie, będzie :). Muszę troszkę oczyścić i znaleźć wolny moment. Widziałem, że się zapisałeś na DBC - jak wpadniesz, to mogę Ci od razu podrzucić ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Grafika ciekawa - przyjemna dla oka :3 A sama gra to dość ciekawy pomysł oraz wykonanie niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Bardzo fajna gra :) Oryginalny pomysł oraz grafika. Grałem kilka razy, samemu ciężko, z drugą osobą się gra dobrze ale trzeba się przyzwyczaić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Widziałem, że się zapisałeś na DBC - jak wpadniesz, to mogę Ci od razu podrzucić ;).Problem w tym, że nie bardzo jak mam się dostać na niedzielę rano do Warszawy, a Platyna nie ma jak mnie przygarnąć w sobotę koło 22 - więc mnie na najbliższym spotkaniu pewnie nie będzie. Jednak za dwa tygodnie pojawię się na 100% jeśli spotkanie odbędzie się w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Spoko, mnie na tym też nie będzie, więc na następnym mogę podrzucić w razie czego. Jeszcze muszę pomyśleć na jakiej licencji wypuścić kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Sława, pieniądze, laski w jacuzzi i koks: http://indiegames.com/2012/02/freeware_gam...o-op_moacu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 TeeGee wiesz zapewne, że na ujawnienie tego kodu czeka wygłodniałe stado wilków i uczynienie tego zaskutkuje wysypem miliona podobnych gier (bo grafika rysowano wycinana już się gdzieś pojawiła)... więc kiedy zobaczymy kod? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Wiem, wiem. Przepraszam, po prostu ostatnio jestem naprawdę bardzo zajęty (2 projekty, szukanie funduszy i pewna promocja) i to zeszło na dalszy plan :(. Jak się jakoś ogarnę to wypuszczę. Natomiast jak ktoś chce zrobić coś podobnego, to w sumie sobie pewnie sam poradzi. Kod tej gry jest bardzo prosty - w końcu to coś co powstało na kilku spotkaniach DBC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ktoś zrobił Let's Play Co-Opa. Sądząc po ilości wrzasków i przekleństw, chłopaki chyba dobrze się bawią :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 nie zeby cos, ale poprosił bym o source:P przypomniało mi sie jak mam potrzebe zagrac z kims(jak to Threef dobrze nazwał "na kanapie") we dwóch na padzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi