matisowa Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 witam wszystkich forumowiczy potrzebuje grafiki , a konkretnie przycisków naciśniętych i nie naciśniętych różno kolorowych np. pomarańcz, czerwony, zielony, niebieski itp. różnej wielkości dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale jakie napisy i wymiary może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 gdzieś od 8x8 do 246x246 wiem dziwne rozmiary ale potrzebuje ich do tajnego projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pierwszy post przypomina te nowoczesne wiersze z losowo danymi akapitami i znakami przestankowymi. Poza tym mógłbyś sprecyzować o jakie przyciski ci chodzi? Bo jak chcesz by ci zrobić grafiki dowolnego stylu we wszystkich możliwych wymiarówkach od 8X8 do 246x246px i wszystkich możliwych kolorach to wątpię by ktokolwiek ci to wykonał. E: za doublepost jest warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Do zgłoszenia nadaje się już pierwszy post w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 od x8 do x286 to znaczy jakie dacie rade w tym przedziale np. x16 x32 x64 x128 taki przykład dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jesteś taki precyzyjny i dokładny, matisowa. Powiedz może co ma być na tych przyciskach, bo nikt nie będzie w stanie ci pomóc w tajnym projekcie którego tajności chronisz tak bardzo że sam nie wiedz o co w nim chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 prosze o normalne przyciski graficzne naciśnięte i nie naciśnięte proszę o puste przyciski a z tą dokładnością to podałem zbliżone wymiary a le jeżeli to problem to mogą być też ze znaczkami takimi jak żarówka komputer monitor drukarka itp. @Caporegime: wiem o co w nim chodzi jest to nietypowa gra więc ty jej nie zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Bez ciśnięcia po wieku, ale sądząc po tym że masz 10 lat i po tym jak piszesz to obawiam się że jednak zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 mam wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ale po co tak gwałcisz waść enter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 prosze o normalne przyciski graficzne naciśnięte i nie naciśnięte proszę o puste przyciski a z tą dokładnością to podałem zbliżone wymiary a le jeżeli to problem to mogą być też ze znaczkami takimi jak żarówka komputer monitor drukarka itp. matisowa, wedle twoich jakże precyzyjnych instrukcji stworzyłem dla ciebie znakomity przycisk. Niewciśnięty i wciśnięty. Nawet i ze znaczkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 proszę o puste przyciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Karolku, przecież Korodzik to nie na serio, ironicznie wręcz, zrobił... 1,111 post ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Matisowo - za duża sygna, enter twój biedny, znaki interpunkcyjne ci obce. KURWA, BEDZIOM, GÓWNO NAS OBCHODZI KTÓRY TO TWÓJ POST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 witam wszystkich forumowiczy potrzebuje grafiki , a konkretnie przycisków naciśniętych i nie naciśniętych różno kolorowych np. pomarańcz, czerwony, zielony, niebieski itp. różnej wielkości dzięki KURWA, BEDZIOM, GÓWNO NAS OBCHODZI KTÓRY TO TWÓJ POST nawet ciekawa była ta cała dyskusja.:) Bardzo podobają mi się przyciski Korodzika. W zapytaniu które skierowałeś brakło: - top down czy widok z boku, bo to nie było oczywiste na początku - pixelart, czy może wektorowo (przykład jakiś) - podłużne o wymiarach bla bla, kwadratowe o wymiarach bla bla. - o zaokrąglonych brzegach czy ostrych, a może w ogóle okrągłe Czy chodziło o coś w tę mańkę?: Czy coś jakby to (wiem że to za małe, akurat takie miałam): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 @up: raczej to drudie. widok topdown, chociaż bardziej z lekkiej pochyłości (bardzo małej, ale żeby było widać). Jakie kto będzie w stanie zrobić. :D znalazłem kilka u wójka google, ale mało było z moimi wymaganiami i fajnie by było jakby miały efekt odblasku światła (szklane przyciski) np. taki http://www.google.pl/imgres?q=przyciski&am...=1t:429,r:9,s:0 a także taki http://www.google.pl/imgres?q=przyciski&am...1t:429,r:0,s:87 ale może być też taki http://www.google.pl/imgres?q=przyciski&am...t:429,r:9,s:156 chodzi mi tylko oto aby były naciśnięte i nie. :P dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi