Vandarki Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tytuł: Wyznanie beta Gatunek: RPG Opis: Jak pisze w temacie, jest to tylko beta we wczesnym stanie, ale ukazuje całą logike gry, to rpg typu "ide i bije" ale z paroma ciekawymi elementami takimi jak sklep, mozna w nim kupowac wyposażenie (w wersji beta tylko jedno przykładowe), jest tez dosc częsty ale ciekawy system wyboru "wyznania" w skrócie zabijajac potworki z piekła stajemy sie dobzi i zyskujemy niebieska aure, zabijajac potworki w niebie stajemy sie źli i aura staje sie czerwona. Co level dostajemy jeden punkt umiejetnosci, mamy do wyboru trzy statystyki *siła- zwieksza ilosc hp i obrażenia *zręcznośc - zwieksza szybkosc chodzenia i wysokosc skakania *mądrość - zwieksza regeneracje hp i zdobywane punkty doswiadczenia Gra to wczesna beta i moja pierwsza produkcja wiec moga pojawic sie bugi i niedociagniecia, ale licze na łaskawe oceny. Jeśli chodzi o oprawe graficzna to jest to porazka, chciałem bardziej ukazac logike gry i sprawdzic czy bedzie jakies zainteresowanie. Życze miłych testów i prosze o rady i oceny. :D No i jeszcze w skrócie sterowanie, chodzimy strzałkami, atakujemy klikajac na postac lewym przyciskiem myszy, leczymy sie klikajac na postac prawym przyciskiem myszy. Chce jeszcze podziekowac całemu teamowi gmclanu, wiele porad i przykładów pomogło mi w zrobieniu mojej gry, a szczególnie Adrianowi Marzec który wprowadził mnie w tajniki animacji (tylko narazie nieudanych). Download: http://www.gmclan.org/up8115_4_wyznanie.html Rozmiar pliku: 5MB Autorzy: Programowanie: Vandarki Fabuła: Vandarki Grafika: Vandarki Muzyka: Vandarki Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Lepiej będzie, jak tego nie ocenie... Ja bym to do zapowiedzi wstawił. Albo nawet i nie wstawiał w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandarki Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dlatego to wystawiłem, jak pisze wyzej to beta, efekt zabawy, chce wiedziec czy to ma sens czy mam nie wkładac w to wiecej pracy :) dlatego licze na dokładniejsze wypowiedzi co jest zle co mozna poprawic i prosze o uwzglednienie opisu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Na razie pograłem trochę, na chwilę obecną - 2/5 Widać że się trochę napracowałeś, jednak z mizernym skutkiem. Trochę przeliczyłeś siły na zamiary :) Nie radziłbym ci się rzucać na RPGi na razie. Pomijając brak jakiejkolwiek fabuły (która przecież w RPG odgrywa kluczową rolę), nie bardzo w grze wiadomo, o co chodzi - przemy przed siebie zaklikując poczwary na śmierć - nie jest to zbyt wciągające, tym bardziej ze względu na horrendalny poziom trudności. Ogólnie panuje tu chaos i od początku gracz zostaje rzucony na wodę. W ogóle, skoro to dopiero beta, powinno znajdować się w dziale dem. A, i w piekle celownik jest niewidoczny bo zlewa się z tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Proszę, nie kolejny RPG w świecie fantasy. E: aha, beta to chyba jeszcze nie gotowa gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Przeczytałem "wyznanie" i miałem nadzieję na dobre visual novel w gmie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jak zobaczyłem screeny myślałem ,że to gra dyzmakena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 kurde,,,,, jak sie bije? @Edit a dobra nie doczytalem juz wiem, fajna gierówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi