Rokulcia Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Cześć, mam takie pytanie/problem. Otóż mam 2 dyski C(29 GB) oraz D(202 GB). I gdy otwieram coś prosto z .rar (np . autorun) To mi się to nie wypakowuje, a na C miejsce zajmuje(opcją wyszukiwania nie znalazłem). I tu pytanie: a) Czemu zajmuje miejsce na C? B) Jeśli się zapisuje to gdzie? Chce to usunąć, by zrobić sobie miejsce na dysku, ponieważ mam tak mało na C, że nie mogę na D wypakować(który mam cały wolny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Poniewaź przy otwieraniu najpierw wypakowuje plik do temp(start, uruchom, %temp%), pliki są automatycznie usuwane po zamknięciu pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Masz za mało miejsca na C: , ale zobacz, może jest opcja żeby tymczasowe pliki ten program do archiwizacji trzymał gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 WinRAR -> Opcje -> Ustawienia -> Zakładka: Foldery -> Folder dla plików tymczasowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi