Fervi_ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witajcie! Jestem narazie użytkownikiem Wingrozy i jest problem, oblookałem to całe rozpoznawanie mowy, działa fajnie, jednak jest wada - System jest po Angielsku, bo po Polsku rozpoznawanie nie działa. Można skonfigurować, by rozpoznawanie działało po Angielsku, a system po Polsku? Albo ignorowało język? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witaj! Ściągnij Linuksa, na Microshicie zazwyczaj nic nie działa ;/////////////////////////// . Pozdrawiam, Sernat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nom, już z 10 razy przeinstalowywałem, ale, żeby nie było "że nie testowałem Win 7" - Poza tym mam za free, więc czemu nie Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witaj! Ściągnij Linuksa, na Microshicie zazwyczaj nic nie działa ;/////////////////////////// . Pozdrawiam, Sernat +1 :DDD Po co ci rozpoznawanie mowy? Średnio ciekawy bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bo linux nie ma takiej opcji :D Hehe co Ty będziesz się bawił w windowsy. Przecież LINUX jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bo linux nie ma takiej opcji Dziwne, myślałem, że nawet Polski Skrybot jedzie na Linuksowym rozpoznawaniu mowy Po co ci rozpoznawanie mowy? Średnio ciekawy bajer. Czy ja wiem czy średnio ciekawy? "Ołpen Krajzis Two" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 SEEEERNAAAAT : DD I nie wiem jak mozna wybierac system operacyjny patrzac na bajery ktore ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie moshna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zainstaluj Gentoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zainstaluj Gentoo. Może czas bezpośrednio wprowadzać polecenia do procesora ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi