PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wymyślamy eventy,klocki i podobne rzeczy :D No to mój pomysł: event "if" (tak,nie klocek,tylko event), na pewno ułatwił by życie nowym i niedoświadczonym osobą osobom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A jakby miał ten event działać? Btw. "osobą" to narzędnik, a powinieneś użyć celownika "komu? czemu?" - "niedoświadczonym osobom". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jak trigger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ej no, zepsułeś mi zabawę... :( A chciałem go na to naprowadzać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 @Gnysek hah,pomysł mi niewyszedł @all co do triggerów,nie łapie tego (GM-em bawię się od 3tyg :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Był pomysł kiedyś na klocek make_mmorpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 @Gnysek hah,pomysł mi niewyszedł @all co do triggerów,nie łapie tego (GM-em bawię się od 3tyg :)) A co tam do łapania? Robisz warunek i zwracasz TRUE lub FALSE. Warunek się wykona, jak zwracasz true i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 oOo,nigdy tego niepróbowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tak jakby na stronie nie było o tym informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mówię,że 3 tyg się w GM bawię,a ty co post się czepiasz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wiesz to, to tak jakby zaproponować bieg wsteczny do samochodu, bo jeszcze nie miałeś okazji go użyć... jak się czegoś jeszcze w całości nie poznało, to się nie powinno nawet w ten sposób wymądrzać. Zwłaszcza, gdy się nie przejrzało dokumentacji (pomijam już artykuły i przykłady). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dokumentacje przejrzałem,ale ja tylko żartowałem, nie chciałem,żebyś to tak odebrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 przejrzałeś, a przeczytałeś chociaż dwa zdania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi