Muuuuczek567 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Tytuł:Battle Arena Light Years Away Gatunek:Singleplayer TDS z apsiracjami na sieciówkę Opis:Kolejna gra, w której fabuła sprowadza się do "strzelaj we wszystko co się rusza". Na polu bitwy panuje chaos, a Ty jesteś jego współtwórcą! Korzystaj z 10 (aktualnie 4) śmiercionośnych broni i siej zniszczenie wraz z max. 31 (aktualnie 15) innymi graczami na wielu różnorodnych mapach (aktualnie jednej). Zdobywaj dodatkowe punkty za killstreaki (ale nie teraz), używaj bonusów, które nawiną Ci się pod statek kosmiczny (też później), wykorzystuj sprzęt sprzymierzonych z Tobą (niestety aktualnie wyłącznie DM).Zanim zaczniecie narzekanie, że 80% funkcji nie ma lub nie działa, zobacz próbkę tego, co Was czeka w pełnej wersji w linku poniżej. BALYA - fajny skrót ; D Autorzy: Programowanie:Muuuuczek567 Fabuła:--------------- Grafika:Muuuuczek567 Muzyka:--------------- Screeny: Link: https://gmclan.org/up5655_4_NAPARZANKA.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 To tak, pograłem ok. 2 minut i powiem tak: na chwilę obecną, nie ma w tej grze nic takiego, co miałoby zatrzymać mnie przy tej grze na dłużej, chwilę postrzelałem i wyłączyłem. Jeśli chodzi o samą ocenę, to jak na razie postawie za tę grę, mocne 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 znowu sterowanie dla leworęcznych :( mogłeś dać możliwość grania na WSAD. Gra wygląda spoko, fajny ruch sinusoidalny mają particle granatów. Czy na mapie będą jakieś solidne elementy za którymi będzie można się schować? np Wrak jakiegoś mothershipa fajna była by walka w środku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Super gra moim zdaniem ale daj na końcu mapy tak aby nie mógł przejechać. I popraw sterowanie bo się pogubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A mi się bardzo to podobało;d Niby proste a ma potencjał..czekam na kolejne info bo będzie z tego fajna gierka;d 5ka.;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniu774 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Fajna gra 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mi sie wydaje że to testowa albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi