herpderp Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Czy ktoś z was oglądał to show? IMO należy do czołówki najlepszych anime obok Neon Genesis Evangelion i Bleacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Anime o nastolatkach z czarodziejskimi mocami stawiasz obok Evangeliona i Bleacha? :D śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dragon Ball... ahhh :) Lata dzieciństwa... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 FMA:Brotherhood for the win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Anime o nastolatkach z czarodziejskimi mocami stawiasz obok Evangeliona i Bleacha? :D śmiechłem czy bleach nie jest o dorosłych z czarodziejskimi mocami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 raki☆suta for the win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czy ktoś z was oglądał to show? IMO należy do czołówki najlepszych anime obok Neon Genesis Evangelion i Bleacha. HAHAHHAHAHA, top 2 anime NGE i Bleach xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 @up: no właśnie, zastanawiałem się, czy ten temat to jakiś żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Top? Nie jestem Otaku ale Bleach mnie nie wciągnął jak oglądałem :) Wolę Rozen Maiden i Negimę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Bleach jest ciekawy, ale nie żeby był na jakichś miejscach top. NGE zasługuje też na wysokie miejsce. A tego z tematu nie widziałem na oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 NGE jest bardzo fajne ale na pewno nie top 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herpderp Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czemu nie oglądacie madoki, nie lubicie dobrych anime czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Oto ranking najlepszych animu XXI wieku (na podstawie ankiety przeprowadzonej wśród 100 osób ): EDIT: God Tier: 0: Lain oraz Flying Trapeze 1. Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan 2. Puella Magi Madoka Magica 3. Naruto 4. Puni Puni Poemy 5. Cowboy Bebop Poza rankingiem: - Sailor Moon - Yattaman - Dragon Ball - Neon Genesis Evangelion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ej a w ogóle chińskie bajki, serio? : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herpderp Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zapomniałeś o Lain i Trapeze ty mendo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Oto ranking najlepszych animu XXI wieku (na podstawie ankiety przeprowadzonej wśród 100 osób ): EDIT: God Tier: 0: Lain oraz Flying Trapeze 1. Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan 2. Puella Magi Madoka Magica 3. Naruto 4. Puni Puni Poemy 5. Cowboy Bebop Poza rankingiem: - Sailor Moon - Yattaman - Dragon Ball - Neon Genesis Evangelion nie wiem co to za lista z dokuro-chan, naruto i cowboyem oraz 2 anime, o których nawet nie słyszałem koło siebie, a do tego w top 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herpderp Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To nie jest reddit żebyś wrzucał makra. W ogóle co to za argumentacja: "oraz 2 anime, o których nawet nie słyszałem koło siebie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Co tam w ogóle robi naruto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To nie jest reddit żebyś wrzucał makra. W ogóle co to za argumentacja: "oraz 2 anime, o których nawet nie słyszałem koło siebie"? (dokuro-chan, naruto i cowboyem oraz 2 anime, o których nawet nie słyszałem)(koło siebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Naruto? Pamiętam jak w podstawówce fan naruto musiał grać w metina, fan metina oglądać naruto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi