I am Żyd and Lewak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 3D Ultime Tutorial Site - Pytanie raczej jest dla tych którzy lepiej kojarzą o co chodzi w danym przykładzie jeśli ktoś by mógł z tego przykładu wyciagnąć skrypty na poniższe pytania byłoby miło. Jak importować modele? Jak dodać cienie? Jak zrobić 3d collision? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Widzę że nikt ci nie odpisał, więc ja ci powiem: 1.Pytasz o coś co mogłeś sobie znaleźć bez problemu na google 2.To o co pytasz jest opisane w przykładasz Ultimate 3D 3.Zmuszasz mnie do odpisywanie ci na swoje głupie pytania swoim pójściem na łatwiznę 4.Głowa mnie boli -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 4.Głowa mnie boli -.- Kogo to obchodzi że cie głowa boli ? A tak w ogóle to ja też polecam google :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wszystkie odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz w przykładach U3D. Wystarczy poszukać i zinterpretować dany blok kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi