MXQ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Kto z Was gra w tę epicką grę? Mówcie od razy jaką postacią, swój nick - fajnie by było pograć z kimś z GMclanu ;) Ja zacznę: Nick: DarkMXQ Champion: Twitch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 E tam nerdowska gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gry komputerowe z reguły są nerdowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 pograłbym z wami ale z reguły mam na końcu rozgrywki staty 0-432623874569239457862398-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 E tam nerdowska gra szanuję twoją opinię jednak pewnie w to nawet nie zagrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Grałem sam i nawet z kolegą i nie wiem co ludzie w tej grze widzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Grałem ale już mi sie nie chce ... Odpalam rankeda, koleś ma last pick i został solo top a on bierze Ashe -.- I to nie jeden raz, kilka przypadków było :/ Ludzie na drafcie są mądrzejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Sausio (na US) Sausiasty (na EU, ale tam nie mam full runek wiec tylko na US jestem dostępny :)) Champion: Teemo/Caitlyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_i Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja raz próbowałem zainstalować, bo mnie kumple od GM'a odciągli, ale mi sie wyłączał downloader XD.Podobno fajna giera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 @chell nie o staty w tej grze chodzi : p chociaz dzieki statom jestes lubiany lub nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exampler Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Gra dobra, ale największym cholerstwem jest to, że niekiedy (a z moim fartem co drugą gre) trafiają się do teamu nooby, i jestem najlepszy w teamie, mam staty np 20 na 4 na 10, ale co z tego jak koleś z teamu ma 0 na 16 i choćbym sie zesrał to nic nie zdziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 League of Legends? Grałem... Słyszałem opinię kolegów i niestety, chórem, wszyscy razem: 'Dziadostwo' i 'Nuda'. Przykro mi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Popieram Ignisa razem z całym osiedlem i kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja raz próbowałem zainstalować, bo mnie kumple od GM'a odciągli, ale mi sie wyłączał downloader XD.Podobno fajna giera. Miałem to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 jak można być tak skrajnie przystosowanym do życia w XXI w. żeby coś porzucać gdy widzi się downloader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 @up - Im się wyłączał downloader i dlatego dali sobie spokój, a nie się wystraszyli programu ;x Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. League of Legends? Grałem... Słyszałem opinię kolegów i niestety, chórem, wszyscy razem: 'Dziadostwo' i 'Nuda'. Przykro mi :( +1 Odpalam rankeda, koleś ma last pick i został solo top a on bierze Ashe -.- Co? Co? Czym? Co? Mówże po polsku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Według mnie to oznaczało: "włączyłem <jakiś tryb gry>, dany gracz dostał możliwość wyboru postaci ostatni raz gdy został najlepszym graczem w drużynie, podczas gdy reszcie graczy źle wiodło się na polu bitwy, a on bierze <nazwa charaktery wnioskując z prześmiewczego tonu wskazująca na postać niepozwalająca wygrać bitwy/potyczki>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja zacznę grać jak przyjdzie mi z Allegro karta graficzna z PixelShader 2.0+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Bedziom poczytaj kilka moich postów wyżej nie dałem sobie spokoju ,że mi downloader nie działał tylko daltego ,że mi się gra nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Według mnie to oznaczało: "włączyłem <jakiś tryb gry>, dany gracz dostał możliwość wyboru postaci ostatni raz gdy został najlepszym graczem w drużynie, podczas gdy reszcie graczy źle wiodło się na polu bitwy, a on bierze <nazwa charaktery wnioskując z prześmiewczego tonu wskazująca na postać niepozwalająca wygrać bitwy/potyczki>" Koleś miał wybrać Y typ postaci a wziął X, może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Hon jest i tak lepszy. W lola też gram, ale na US (Mhorro). Na EU też Mhorro. A ulubiony champion? Hmm, Kog Maw/Lux. Ogólnie gram czym popadnie, zazwyczaj czego team potrzebuje. Śmierć instalockerom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Bedziom poczytaj kilka moich postów wyżej nie dałem sobie spokoju ,że mi downloader nie działał tylko daltego ,że mi się gra nie podoba nie po screenach grę się ocenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na US z raz na miesiąc możecie zobaczyć mnie, FleshyPod. Zazwyczaj gram Nunu, Renektonem albo Anivią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 nie po screenach grę się ocenia JEZU NO CZY WY NIE UMIECIE CZYTAC ? DOWNLOADER MI CALY CZAS WYWALAL A POMIMO TEGO POBRALEM GRE I GRALEM I MI SIE NIE PODOBA PS.przepraszam za łamanie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 A jak gadamy kto czym gra - nunu, jak będzie wylosowane na dany tydzień to renekton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nunub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nunub spowalnia co czasem ma duże znaczenie przy kryciu drużyny przed namolnymi fighterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja w LoL'u przegrywam z minionami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nunub spowalnia co czasem ma duże znaczenie przy kryciu drużyny przed namolnymi fighterami. Nie zmienia to faktu, że nikt nie praktycznie nie ma dobrze grających nim ludzi. A i ulti łatwo przerwać jakimkolwiek cc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ja nie mam problemu z teamem, bo do listy znajomych dodaję tylko dobrych graczy po jakiejś rundzie więc jakiś lepszy skład się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi