Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam, z nową myszką poszukuję jakiś (darmowych najlepiej) FPSów, w których skill=zwycięstwo. GunZa i TFa mam już odchaczonego jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam, z nową myszką poszukuję jakiś (darmowych najlepiej) FPSów, w których skill=zwycięstwo. GunZa i TFa mam już odchaczonego jak coś battlefield 1942 multiplayer demo (full za latwy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Urban Terror. Żadnych profili, killstreaków, wchodzisz i grasz. Gracz z dużym skillem z łatwością dziesiątkuje drużynę amatorów. Duży wybór serwerów, wiele trybów rozgrywki, sporo broni do wyboru. Zmień przeglądarkę, skoro tworzy dwa tematy naraz ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Counter-Strike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wolfenstein: Enemy Territory na ETPro. Nic nie przebije et jeśli chodzi o wymagany skill. Genialna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Quake III Arena. Najbardziej skillowy. Trzeba opanować trajektorie rakiet, dokładność railguna i bunny hopy. Counter-Strike? Fragowanie przez ściany lol. Nope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Skoro grałeś w Gunza to wypróbuj S4 league, dobra myszka się przydaje bo tam nie trzeba tylko precyzyjnie celować ale także precyzyjnie wykonywać skoki i odbicia od ścian, szczególnie na mapach Touch Down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jakieś dwa lata temu grałem w euro gunza. Strasznie lamiłem mimo wysokiego poziomu, co bardzo łatwo wytłumaczyć - e-style, tj. nie masz honoru i strzelasz we wszystko co się rusza, a na sobie masz najcięższe i najlepiej broniące ciuchy. W zeszłym roku znowu przypomniałem sobie o tej grze i tym razem zasiadłem do ijji gunza z nastawieniem nie na levelowanie tylko skillowanie. Przerzucilem sie na k-style, tj. latasz po suficie z mieczem i czepiasz się każdego możliwego filaru. Niestety, pol roku temu znowu mi sie znudzilo i na tym sie skonczyla moja boskosc w tej grze. ijji gunz lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja akurat nie trawię Gunza bo poznałem tą grę długo po tym jak skończyłem grać w s4 League. Gdyby nie s4 league to pewno Gunz spodobał by mi się bardziej. Po prostu Gunz ma strasznie zbugowany ten cały system skoków. S4 League jest pod tym względem o wiele lepszy. Nie ma żadnego randoma w skokach i odbiciach jak to było w Gunzie ( przez bugi albo lagi : O ). W S4 jak ci skok wyszedł nie tak jak sobie to zaplanowałeś to jest to tylko twoja wina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Cholernie mnie tym S4 League zainteresowales, juz widzialem gameplay A co do skokow w gunzie to moim zdaniem nie jest to tyle wina gry co slabego lacza potencjalnego gracza - wiem to po sobie. Gdy nie wychodził mi butterfly byłem zły tylko na siebie albo dostawcę internetu ;p Nie wiem jak to jest ze skillowym poruszaniem sie w S4 L ale w GunZie Koreańczycy opanowali buzyliard ruchów, z czego 3/4 tylko dla przekoksów bez życia ;p I plox, zacznij znowu grac w S4L i badz moim guidem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kiedyś się w clany bawiłem teraz już nie, esl i te sprawy to się ładnie wymiatało, na każdej mapie umiałem tricki, których połowa z clanu nie potrafiła ogarnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Quake live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi