dyzmek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 tym co się nie podoba proszę nie pobierać ja tworzę grę dla kilku osób którzy mimo słabej grafiki i tego jaka gra jest czekają na nią i lubią tą gre . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jeśli robisz grę dla kilku osób, to wysyłaj im pocztą. Jeśli publikujesz grę na forum, każdy może się wypowiedzieć i ocenić (w końcu po to ją tu dajesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jeśli robisz grę dla kilku osób, to wysyłaj im pocztą. Jeśli publikujesz grę na forum, każdy może się wypowiedzieć i ocenić (w końcu po to ją tu dajesz) nie czepiaj się dyzmora, on robi tą grę dla fanów których dużo jest na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Żebyś wiedział :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie wątpię, ale są też nie-fani i mają prawo się wypowiedzieć. Poza tym, przyjmowanie tylko pozytywnych komentarzy - zachowanie bedziomopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie wiem o co chodzi ale ta gra będzie hitem! Btw gra ma strasznie dobrą grafikę ,aż za dobrą jak na mój PC bo się ścina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 no, jak dyzmek kiedys pokazywal silnik to mialem ~7fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 @Genek: chyba jeszcze nie grałeś w Almorę ani Alien Territory : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Albo troluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 grę robię nawet dla paru osób między innymi bedzioma , i am thelawa , ignisa , i am vadera nie wiem komu jeszcze gra sie podoba mimo grafiki jaką prezentuje i komu podoba się grywalność. powiem co już zrobiłem jakie poziomy i wgl 2 chaptery są już stworzone , pierwszy to Szpitale bazy itd a drugi cjodzimy po moście odbijamy lotnisko płyniemy łódką z generałem niebieskim łódź stowrzyłem porusza się ona sama stworzyłem way pointy 3 chapter planuję hmm gdzie ? oo to niespodzianka a czytam wszystkie komentarze nawet te złe jak i dobre o ile ktoś poważnie lubi ową produkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Niespodzianki są git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 zapomniałeś o mnie dyzmku :<. Przechodzę na stronę antyfanów... premiera R4 nie będzie najgorętszą premierą w tym ( i następnym) roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 przepraszam phoenix mam nadzieje ze wrucisz na stronę fanów :-) Revenge 4 już w tym tygodniu ostatecznie w przyszłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie mogę się doczekać :D Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zielony nigdy nie przyznal sie ze ma brata znaczy mial. Jego brat napadl na bank z bronia w reku siejac zadym i spustoszenie a potem zginol jak dowiecie sie w trakcie gry. kto zdradzi zielonego ? to i wiele wiecej w rev 4 :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 a potem zginol jak dowiecie sie w trakcie gry. Nie, bo dowiedzieliśmy się teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ale dowiecie sie jak zginol :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeszcze bardziej się nie mogę doczekać :D I nie kończ serii na tej części :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ok pomyślimy nad kontynułacją naj prawdo podobniej po revenge 4 będzie jakis dodatek do gry :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 naj prawdo podobniej muzg mi wyparowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 szczerze mówiąc demo nadal mocno siermiężne... Pomysł ze "schizami" jest ciekawy, choć nie wiem, czy nie wepchnięty trochę na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi