dyzmek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam taka mała sonda kto jest za powstaniem 4 częśći zmagań Szeregowca za linią wroga ? odpowiedz zarazem która z dotychczasowych częśći była naj lepsza i dlaczego , przypominam ze mam nowy silnik graficzny i na nim powstała by gra , ma ktoś może revenge 3 bo nie mogę pobrać z gmc albo gdzie ja dałem ten silnik w którym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 może dodałbyś ankiete? a gre rób bo fajna seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 za chwile opublikuje silnik dyzmeniusz prosze o pomoc w przerobieniu go dodac jeszcze lepsza grafe i zrobic by kazda bron miala inny dzwiek i pocisk bardzo prosze , a poza tym szukam chetnego wspoltworcy do revenge 4 sprawa jest powazna mam wiele pomyslow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 za chwile opublikuje silnik dyzmeniusz prosze o pomoc w przerobieniu go dodac jeszcze lepsza grafe i zrobic by kazda bron miala inny dzwiek i pocisk bardzo prosze , a poza tym szukam chetnego wspoltworcy do revenge 4 sprawa jest powazna mam wiele pomyslow. Szukasz baranka co to zrobi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Szukasz baranka co to zrobi? wiesz, on się "łuczy gie em el", "nie robie przykładów, sam bede kod robił", "poprawcie mi silnik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 "Mam silnik, zara bede prosic zeby mi go ktos przerobil i zrobil lepsza grafe" bron miala inny dzwiek i pocisk bardzo prosze if bron=1{ sound_play(dzwiekbroni1) pocisk.sprite_index=spritepociskubroni1 }else if bron=2{ ... } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 https://gmclan.org/up6167_12_dyzmeniusz_engine.html o to on wady jego to , to że jak np stworzymy sobie obj_podloga to cień na nim nie bedzie padal bawiłem się z depthami i nic kolejny minus to jest że każda broń ma taki sam pocisk innego się nie da zrobić mam nadzieję że ktoś chodź troche udoskonali dla mnie silnik i odeśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @karolo320: ten twój kod jest w sumie do niczego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Jeśli tym razem masz zamiar się postarać, nie tylko nad samym kodem, ale też nad grafikami to ja jestem za, jak nie to i tak tego nie ściągne. Poprzednie części wyglądały po prostu na gry stworzone przez forumowego trolla i jeśli tego nie zmienisz to ja w to nie zagram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 https://gmclan.org/up6167_12_dyzmeniusz_engine.html o to on wady jego to , to że jak np stworzymy sobie obj_podloga to cień na nim nie bedzie padal bawiłem się z depthami i nic kolejny minus to jest że każda broń ma taki sam pocisk innego się nie da zrobić mam nadzieję że ktoś chodź troche udoskonali dla mnie silnik i odeśle. Proszę: https://gmclan.org/up2426_12_dyzmeniusz_engine.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Morro wiesz co , chamski jesteś dla mnie nie wiem za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 17 lat i TOTALNY brak znaków interpunkcyjnych (prócz tych, które się przypadkiem wkradną) D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Według mnie R.E.I.R ma przed sobą przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja bym kontynuował :) Spoko seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Revenge 4 juz zostaje pisany tylko wprowadze male zmiany w silniku i juź piszę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 M( r )uuuczek, gdzieżby tam do niczego :P To ja nie pogram, bo przy tych cieniach osiągam 6-9 fps :D a stoi sam gosc. Do tego(wiem, że cienia w TD są trudne) pistolet źle rzuca cień i nie widać cienia nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 gra może mieć jakieś wymagania mam nadzieję że wieksząści pujdzie wada wroga będzie taka że jego ai od pierwszej częsci nie uleglo zmianie , kazda bron bedzie miec takie same pociski , beda 3 bronie + 1 z ktora zaczynamy czyli pistolet pozostaje karabin , strzelba i tu mala niespodzianka granaty :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 albo kij wprowadze stary system broni dos ilnika ten z revenge 3 :-) chodzi oto ze taki sam bo silnika rev 3 nie mam ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 17 lat i TOTALNY brak znaków interpunkcyjnych (prócz tych, które się przypadkiem wkradną) D: 22 lata i nie rozumie pojęcia silnej dysleksji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 dos ilnika dyslekcja to brak umiejetnosci wcisniecia spacji w odpowiednim momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Kazdemu siezdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 tys konczony dyslektyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 gra od dyzmakena? nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ciekawe, że wszyscy dyslektycy których znam to po prostu lenie, którym się książek nie chce czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 gra od dyzmakena? nie mogę się doczekać NIKAS !? O SHIT !!!!!! WYBACZ !! NIE MOGLEM SIE POWSTRZYMAC !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Też mnie zaskoczyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 od dziś zaczynam pisać Revenge 4 będę przepisywał przy tym mase kodów nie kopiuj wklej jak zawsze robił więc gra będzie z nauką mnie powiązana i może fabuła będzie inna wszytsko się okaże ale zaczynam pisać revenge 4 klimatem będzie bardziej jak część 2 tyle że lepiej z oprawą graficzną i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Pożyjemy zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi