dyzmek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Narysuje ktos dla mnie mala dziewczynkę w top-down robię grę survieval horror i tam fabuła że pewna dziewczynka się powiesila nikt jej nie chciał w nagrodę kredits. fajnie by bylo gdyby byla jeszcze animacja jak idzie do mnie i tak jakos sie wygina z gory dziekuje :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 haha;D Motyw dziewczynki w horrorach jest troszke oklepany i nudy,ale jak tam chcesz;p A jakie wymiary mniej więcej i styl,np pokaż screen by pasowało do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 O, witaj dyzmek ;) Kiedyś ci dawałem dziewczynkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 zaraz dam screena z gry grafa taka az silnik scina ale beda ustawienia grafy w menu zaraz wrzuce witam was , wiem ignis ale ja chce straszniejsza i z roznymi ruchami na kucaka by ją wykrzywiało i na stojąco by szła jak ta w fear zobaczycia jaka gierka będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zaraz wyjdzie, że cała gra nie będzie jego, bo o grafę i kod będzie prosił na forum :o No i serio, motyw dziewczynki często się pojawia. Wymiary, styl itd. podaj, może ktoś Ci pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 no i prosze format troche grafe popsol ale to pierwszy screen ktory ujrzol swiatlo dzienne https://gmclan.org/up6167_5_Rejected.html proszę o tę różne ruchy dziewczynki :-). silnik posiada system cieni ponadtto będzie tak żę jak mam detale na max to mi sie tak tnie że szok :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 PKM broń teraz godności dyzmózgena, bo wyczuwam flame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Słaby coś ten silnik, skoro się ścina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dyzmek, nie dawałem ci dziewczyny? :P Jak chcesz to zrobię swojej fryzurze foto po przebudzeniu się. Jak umieścisz w grze na HUD to będą wrażenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 jak wcisniemy z-to wlaczaja sie maks detale a x-to mniejsze c-to kompletny brak cieni- i detali tylko latarka wiecie są różne komputery a powiedzcie jak zrobic odbijanie się sprita czy co zrobić by grafa była jeszcze lepsza i bym mógł ją modyfikować. czekam na dziewczynke :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak własna gra ci się ścina to chyba źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi