Ra3l Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam. 1. Skrypt gier on-line z płatnościami sms i e-przelewami. cena 59zł 2. Skrypt TV on-line z płatnościami sms i e-przelewami, cena 59zł Zacznij zarabiać i Ty. Sprzedając je pozbywam się do nich praw, tak że sprzedaję tylko po 1 kopii z każdego. Kto pierwszy ten lepszy. Zapraszam na gg: 5170289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 skoro sprzedajesz, to jest coś nie tak i nie zarabiasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mam nadzieję, że razem ze skryptem TV sprzedajesz koncesję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 koncesję? a co to alkohol? Wszystko jest w porządku... Tylko mam więcej takich skryptów I nie mam zamiaru pozycjonować 10 skryptów byle jak, tylko 2 porządnie. A resztę wolę sprzedać niż mają się kurzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A jak je kupię to mogę wydać je na licencji open source? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie, ja jestem właścicielem 1 kopi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 To napisz, że sprzedajesz LICENCJĘ, bo tak napisałeś, że Misaka mogłaby to dać za free każdemu (Open Source) i jakbyś ją pozwał, to byś pewnie przewalił sprawę Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Sprzedając je pozbywam się do nich praw Zrozumiałem że w ogóle pozbawiasz się praw do nich. Coś mnie tu kręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 To w stylu Ra3l'a ;) Mówi po prostu niepełne informacje i takie są problemy (albo specjalnie je utaja) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Sprzedaję skrypt wraz z licencją ale nie na wyłączność. Tz. że możesz korzystać, przerabiać sprzedać w pojedynczej kopii ale nie sprzedawać w ilościach większych niż 1. Nic nie kręcę i nic nie taję. pytajcie a na każde pytanie odpowiem. pozdrawiam. Zrozumiałem że w ogóle pozbawiasz się praw do nich. Coś mnie tu kręcisz. No i masz rację, tyle że nie tylko ja mam do nich prawo. Ale w wypadku kiedy ja sprzedam to przechodzi ono na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jeeeeezu, nic tylko coś sprzedajesz, sprowadzasz albo odrabiasz zadania domowe dla dziewczyn. I jeszcze przy tym kręcisz. Pomyśl może o wydaniu jakiejś gry, bo bez tego teoretycznie nie masz racji bytu na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zadania domowego nie odrabiałem to po raz. Po dwa mogę robić na tym forum co chcę, jeśli przy tym nie łamię regulaminu. Więc nie dyktuj mi co mam robić bo za cienki w uszach jesteś. P.S. I sam kręcisz... pokaż mi jeden przykład gdzie coś kręcę albo unikam odpowiedzi na jakieś pytanie? Albo lepiej gdzieś o kogoś oszukałem bo pewnie to miałeś na myśli. Nie wypowiadaj się jeśli nie masz o czymś pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Np. to, że jakoś pominąłeś fakt, że jedna kopia zostaje u Ciebie. A skąd Ci się wzięło to, że za cienki w uszach jestem to nie wiem. Równie dobrze mogę powiedzieć, że na 100% jesteś adoptowany i nie masz kolegów. Nie wypowiadaj się jeśli nie masz o czymś pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Np. to, że jakoś pominąłeś fakt, że jedna kopia zostaje u Ciebie. A skąd Ci się wzięło to, że za cienki w uszach jestem to nie wiem. Równie dobrze mogę powiedzieć, że na 100% jesteś adoptowany i nie masz kolegów. Nie wypowiadaj się jeśli nie masz o czymś pojęcia. Matko Boska ; / . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 To że za cienki w uszach jesteś wziąłem stąd że nie masz praw aby mi dyktować co mogę robić na tym forum a czego nie. I nie wiem skąd wziąłeś informację że jedna kopia zostaje u mnie co jest nie zgodne z prawdą i nigdzie o tym nie napisałem. P.S. W ogóle teraz w szkołach uczą czytania ze zrozumieniem? Czy w 4 klasie tego jeszcze się nie uczycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 To że za cienki w uszach jesteś wziąłem stąd że nie masz praw aby mi dyktować co mogę robić na tym forum a czego nie. I nie wiem skąd wziąłeś informację że jedna kopia zostaje u mnie co jest nie zgodne z prawdą i nigdzie o tym nie napisałem. P.S. W ogóle teraz w szkołach uczą czytania ze zrozumieniem? Czy w 4 klasie tego jeszcze się nie uczycie? Nie wiem jak z czytaniem ze zrozumieniem, ale mnie rodzice od małego uczyli, by do starszych nie pyskować :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie wiem do kogo się to tyczy, ale najstarszy w tej dyskusji jestem ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Skoro jesteś najstarszy, to czego nie rozumiesz ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie rozumiem Twojego ostatniego posta, skoro piszesz o nie pyskowaniu do starszych, i o tym że Ciebie tego nauczyli rodzice, nie wiem jak się to tyczy do mojego posta który cytujesz. Bo z tego co wiem Ty mi ani nikomu starszemu nie pyskowałeś. Chyba że chodzi Ci o Chell'a ale to jak sam wspomniałeś zależy od wychowania i nauczania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Twój post: P.S. W ogóle teraz w szkołach uczą czytania ze zrozumieniem? Czy w 4 klasie tego jeszcze się nie uczycie? Moja wstawka: Nie wiem jak z czytaniem ze zrozumieniem, ale mnie rodzice od małego uczyli, by do starszych nie pyskować ;) . Podpowiedź: Chell jest dwa razy młodszy od ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wiem czego tyczyła się Twoja wypowiedź, tylko moje PS tyczyło się osobiście Chella. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kolejna podpowiedź: niekoniecznie informacje podawane przez użytkowników są prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja powiem tak, Ra3l chyba szuka debili na GMClanie - to tylko jedyna możliwa odpowiedź. PRAKTYCZNIE NIC NIE NAPISAŁEŚ, NIE WIEM CO KUPUJE, KOTA W WORKU? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A jesteś w ogóle zainteresowany zakupem? Jeśli tak zapraszam na priv. Jeśli nie to Cię w ogóle nie interesuję to nie zawracaj głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Spoko, czyli to JA mam się dowiadywać wszystkiego? Powodzenia w sprzedaży Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Napisałem co mam do sprzedania. Serwis tv i gier online z płatnościami sms i e-przelewami. Jest wyraźnie napisane co mam do sprzedania. Jeśli chcesz więcej wiedzieć to pytaj. Nie wiem w czym widzisz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale guzik mnie obchodzi co napisałeś - chcę wiedzieć WSZYSTKO co mogę wiedzieć. Zrobienie takiego skryptu (prostego) to może być 10 minut [nie zdradzam szczegółów], więc CHCĘ wiedzieć wszystko. Skoro jesteś sprzedawcą to pewnie wiesz co mnie powinno interesować, a nie że ja mam się dopytywać Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Śmieszny jesteś... Ja podałem dane.. jeśli masz dodatkowe pytania pytaj. Proste... i nie rób z siebie mądrali, bo Ci nie idzie, Ja w Twoich myślach nie czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ech, zajmij się sprzedażą zapałek, tam nic nie musisz podawać Jakie funkcje ma to gówno? W czym zrobione? Ma bazę danych? W czym zrobiona baza? (chodzi mi o MySQL / PostgreSQL / Inny SQL) Itepe Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jakie funkcje ma to gówno? Welcome to GMClan :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi