Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ale widzę że ty masz Dziab... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ano mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To teraz moje laczki chcą iść na wasz wedding. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Może nasze laczki się polubią :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ta rozmowa zmierza w złym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Niee wcale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ale wy głupi jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No i zepsułeś ten wspaniały nastrój zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To teraz moje laczki chcą iść na wasz wedding. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zauważyliście, że jak zaczeliśmy sobie robić jaja to zrobił się hot-topic? Ale dobra, następny mój post w tym temacie będzie po następnej rozmowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zauważyliście, że jak zaczeliśmy sobie robić jaja to zrobił się hot-topic? Owszem :D Ale dobra, następny mój post w tym temacie będzie po następnej rozmowie. Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dziab lubi crocsy Bedziom? :D Może oboje macie fetysz kopytek ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A kto to tam wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Prawo będzie się śmiało. ;) Dziś był konkurs z matmy (kurde- ostatni), kończę go i myślę. Cholera, ale jestem głupi. Było zadanie na notację wykładniczą. Cholera umiałem to, bo nieraz używam, ale za późno zauważyłem wspólny dzielnik. Babrałem się, wymnażałem, a wystarczyło wszystko podzielić na 3-ki i 10-ki. Nie rozwiązałem przez to żadnego otwartego Dobrze, że chociaż jestem na 98% pewien, że zamknięte napisałem dobrze. Patrzę czas się skończył, pani zbiera czystopisy i okazało się, że Agata też ma pusty. Pani powiedziała, żebyśmy nie myśleli w domu a zadaniach i takie tam, a na koniec dodaje, ze jak ktoś napisał źle, to po prostu ukręci mu w poniedziałek główkę. Wychodzimy z klasy, podchodzę do niej i mówie. No to od poniedziałku oby dwoje chodzimy bez głów. Agata jest w gorszej sytuacji, bo z żadnego konkursu się nie przedostała, a z Polskiego zabrakły jej tylko 2 pkt. to ją pocieszałem, że zawsze mogą próg obniżyć. Później gadaliśmy o tym, do jakich szkół pójdziemy. Ona idzie do szkoły w miescie niedaleko, a ja do Bydgoszczy. No i później powiedziałem, ze moi rodzice mnie straszą, że jak nie będę odpowiedzialniejszy i nie przestanę przynosić wstydu rodzinie to każą mi tez iść do pobliskiego miasta do ogólniaka. No a później się śmialismy, bo okazało się, że jej rodzice też mówią, zeby się uspokoiła, bo przynosi wstyd. Zresztą wiem, ze mówiła prawde (zresztą po co miała by kłamać), bo raz jak czekaliśmy gdzieś koło jakiejś klasy, w miejscu gdzie przeważnie stoi drabina, wisiał tylko łancuch mocujacy tą drabine zwykle do ściany. Ona prawie natychmiast zaczęła się na nim huśtać. (Szczerze mówiąc bardzo mi się podobało jak się tak huśtała). Póxniej oczywiście pojawiły się głosy innych dziewczyn, żeby się ogarnęła. Już chciałem walnąć tekstem, żeby poczekały na swoja kolej, ale przyszła nauczycielka. E:Bardzo chcę przyjechać na dziesięcio-lecie. Ale uwaga! Jestem gorszy od Bedzioma. ;) i że taki miszczu podrywu jak ty nie ma jeszcze dziuni namber łan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Uhm. To tylko przypuszczenie, nie chcę nikogo urazić ale może z prezencją jest u naszego tawariszcza nie najlepiej? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wrzucę fotę jakąś. ;) Czas się pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pisałem że nie chcę cię obrazić. Ja tu każdego lubię ;) Szukam tylko przyczyny ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wrzucę fotę jakąś. ;) Czas się pokazać. pokaż lepiej fotę twego przyszłego lachona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pisał że nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jej ydjecia nie wryuc, bo nie wiem, czy sobie tego życzy. Ale pokażę się, bedziecie mogli mi powiedzieć, czy to przez to, że jestem gruby, no wiec tu w Warszawie łapię gołebia: A tu nie próbuje łapać gołębia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nieee, w porządku wyglądasz :) Pewnie lepiej ode mnie.. Ale cóż. Na moje dziwne loki też znalazła się amatorka :) I fotogeniczny jesteś. Tak BTW. Kraków zarąbisty, co roku tam jeżdżę. Najlepiej na ferie na ręce mieć okruchy z precla i gołębie cię obsiadają :) (I to nie prawda że obsrają:P) Edit: A! Do JaJestemPrawem jesteś podobny! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Laczki mówią : nie jest źle Z Wawy jesteś? Laczki idą polować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To zdjęcia z wycieczki. Ja mam do Wa-wy 270 km. ;) E:Mam nadzieję, że JajestemPrawem to nie moje multikonto. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 IamTheLaw tawariszczu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Edit: A! Do JaJestemPrawem jesteś podobny! :) lol, zupelnie inaczej wygladam @ktcyferki polowanie na gołębia udane? smaczny obiad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Widziałem twój profil na facebooku. Podobni jesteście :P Ten typ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @Morro +1. @Bedziom Weź skończ z tymi laczkami, bo to już nudne, jest jak te Cyckoczy. :mellow: (w skrócie opanujcie się, bo rygor powrócił ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Opanowywanie się: installed Wczoraj jeszcze go nie było więc nic mi nie zrobią ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi